Βγήκαν τα μαχαίρια στο Σύριζα - Τατσόπουλος εναντίον Γλέζου: "Ο Γλέζος μοιάζει με τον γεροντάκο στον Αστερίξ με τη θεογκόμενα"

Με χαρακτηρισμούς απάντησε στον Μανώλη Γλέζο ο Πέτρος Τατσόπουλος λέγοντάς του μέσες άκρες ότι έχει ξεκουτιάνει!
Πως αλλιώς να εκλάβει κανείς το γεγονός ότι είπε: "Ο Γλέζος μοιάζει
με τον γεροντάκο στον Αστερίξ με τη θεογκόμενα...".
Αφορμή, η κριτική που άσκησε στον ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος για την οικονομική πολιτική που σκέφτεται να ακολουθήσει αλλά και για το θέμα των εκλογών.

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM είπε απαντώντας στον Μανώλη Γλέζο ότι δεν έχει πειστικές απαντήσεις για το που θα βρει τα λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ ότι "ο κ. Γλέζος τα έλεγε και παλιότερα αυτά για τα λεφτά, αλλά η ουσία είναι πως δεν μπορεί να γίνει δραματική αλλαγή στο οικονομικό τοπίο χωρίς ανάλογη δραματική αλλαγή στην φορολογική πολιτική."

Για τον εκλογικό νόμο όπου ο κ. Γλέζος είπε ότι θα παραιτηθεί από το μπόνους των 50 εδρών, είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος . Τατσόπουλος πως "η απλή και άδολη αναλογική έχει “μπει στη φορμόλη” τα τελευταία χρόνια και πως δεν κατανοεί τις προτάσεις να... νεκραναστηθεί."

Πρόσθεσε: "Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του Γλέζου αλλά θεωρώ πως η απλή αναλογική είναι σήμερα ο ιδανικός δρόμος προς την Κόλαση, προς την ακυβερνησία”.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια