«Κάθε φορά που κάνω σεξ η γάτα μου με κοιτάζει περίεργα, λες να καταλαβαίνει;» Και που να ξέρατε...

Όσοι έχουν την τύχη και την ευλογία να συμβιώνουν με κάποιο κατοικίδιο, θα έχουν αναμφίβολα παρατηρήσει την επιμονή με την οποία οι τετράποδοι συγκάτοικοι
στυλώνουν το βλέμμα τους όση ώρα τα αφεντικά τους συνευρίσκονται ερωτικά.

Επίμονοι παρατηρητές, καταγράφουν την παραμικρή κίνηση και τον παραμικρό ήχο σαν «ανώμαλοι» ματάκηδες πίσω από κάποιο θάμνο.

Και είναι τέτοια η επιμονή τους που πολλοί άνθρωποι νιώθουν άβολα, ιδίως οι «επισκέπτες» που δεν έχουν συνηθίσει την παρουσία του τετράποδου, σε σημείο που ξενερώνουν.

Μα τι σκέφτονται; Καταλαβαίνουν μήπως τι συμβαίνει; Γιατί με κοιτάζει έτσι; Απεργάζεται μήπως κάποιο σχέδιο εξόντωσής μου; Αισθάνεται ότι το αφεντικό του κινδυνεύει; Ή θέλει να συμμετάσχει και αυτό;

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα υπάρχουν απαντήσεις, άλλες ευλογοφανείς και άλλες πιο περίπλοκες.

-Φυσικά και καταλαβαίνουν τι συμβαίνει

Υπάρχει λόγος για τον οποίο το σεξ αποκαλείται «ζωικό ένστικτο». Διότι τα ζώα επιζητούν ενστικτωδώς να συνουσιαστούν, πράγμα που τα καθιστά ικανά να καταλαβαίνουν πότε αυτό συμβαίνει.

-Όχι μόνο καταλαβαίνουν, αλλά το οσφραίνονται κιόλας

Και οι φερομόνες που παράγετε κατά τη στιγμή της σεξουαλικής πράξης είναι τόσο έντονες που ακόμη και ένας άνθρωπος θα μπορούσε να τις οσμιστεί. Οπότε πάψτε να λέτε «έλα μωρέ, ζώο είναι, τι να καταλάβει;».

-Τα ζώα έχουν κι αυτά τις διαστροφές και τα φετίχ τους

Είναι γνωστό πως πολλοί σκύλοι αρέσκονται να μυρίζουν και να χώνουν τη μούρη τους στα γεννητικά όργανα των γυναικών. Κάποιοι σκύλοι μάλιστα έχουν τέτοια εμμονή που δεν αφήνουν σε ησυχία την κυρία τους, ακόμη και μετά τη χρήση ειδικών σπρέι εξουδετέρωσης των έντονων μυρωδιών. Τόσο βαθιά είναι η διαστροφή τους! Επίσης, έχουν σημειωθεί και πολλά περιστατικά ζωικού... φετιχισμού, με σκύλους να καταβροχθίζουν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά!

-Τα προσελκύουν οι κινήσεις και οι ήχοι

Οξυδερκέστατοι παρατηρητές, τα τετράποδα επιδεικνύουν τόσο έντονο ενδιαφέρον για τη σεξουαλική σας ζωή και λόγω των πολλών και έντονων οπτικών και ηχητικών ερεθισμάτων. Στα μάτια τους, η απόλαυσή σας είναι εκτός των άλλων μία ολόκληρη «περιοχή» προς εξερεύνηση.

Αν παρ' όλα αυτά δεν σας ευχαριστεί καθόλου η παρακολούθησή σας από τους τετράποδους κατάσκοπους, παρά τις όποιες επιστημονικές και ημι-επιστημονικές εξηγήσεις, τότε απλά εξορίστε τους από την κρεβατοκάμαρα.
iefimerida.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια