Αυτός είναι ο ναζιστής Παππάς, που λέει δεν έχει σχέση με το ναζισμό.

Ο Χρήστος Παππάς ντυμένος ναζί
Αυτός ο "κύριος" είναι ο υμνητής της χούντας και του ναζισμού που μπροστά στον ανακριτή έκανε σαν φοβισμένο κοριτσάκι προκειμένου να γλυτώσει την προφυλάκιση, λέγοντας πως δεν θυμάται γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια.

Η φωτογραφία του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, που φορά στολή παραλλαγής και περιβραχιόνιο με τη ναζιστική σβάστικα, βρισκόταν σε κορνίζα και σε περίοπτη θέση μέσα στο σπίτι του. 
Ο προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του νεοναζιστικού μορφώματος, φαίνεται πως δεν....
περιορίστηκε μόνο στις συλλογές κρασιών με ετικέτα το Μουσολίνι και κράνη με τα διακριτικά των S.S, αλλά είχε προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα...

Το πειστήριο νούμερο 32, της δικογραφίας είναι μια ανατριχιαστική φωτογραφία που δείχνει το Χρήστο Παππα σε νεότερη ηλικία να ποζάρει περήφανος σε ένα δάσος.

Το βλέμμα του παγωμένο και απειλητικό... Η αδιάβροχη στολή παραλλαγής με τη σβάστικα στο αριστερό μπράτσο δείχνει πως εκτός από “κείμενα της νιότης”, όπως ο Χρήστος Παππάς απεκάλεσε τους ύμνους στο Χίτλερ που δημοσιεύονταν στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής, επεδίδετο και σε άλλες δραστηριότητες που είχαν να κάνουν με το ναζισμό. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός της άρνησης του ιδίου, στην απολογία του, οτι έχει οποιαδήποτε σχέση με το ναζισμό την ίδια ώρα που τα σπίτια του θύμιζαν ...χιτλερικά μουσεία με τον ίδιο να φιγουράρει ως νεοναζί με στολές σε δάση. 

Η τρομακτική φωτογραφία στην κορνίζα αποκαλύπτει ίσως την πραγματική όψη αυτού του ανθρώπου που ενώπιον του ανακριτή αποτίνασσε το παρελθόν και ο,τι είχε να κάνει με αυτό σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγει τη φυλακή. 

Το πειστήριο νούμερο 32, κάνει και αυτούς που είχαν την παραμικρή αμφιβολία για τη δράση και το παρελθόν των στελεχών της Χρυσής Αυγής να ξανασκεφτούν και να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους... 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια