Οριστικά στην Aegean η Olympic Air από σήμερα.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η εξαγορά του 100% των μετοχών της Olympic Air από την Aegean και η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών, με την...
υπογραφή της οριστικής συμφωνίας ανάμεσα....
στην Aegean και την Marfin Investment Group AE.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το τελικό τίμημα της εξαγοράς καθορίστηκε στα 72 εκατ. ευρώ για όλες τις πωλούμενες μετοχές.

Κατά την υπογραφή του προσυμφώνου, στις 22/10/2012, είχε καταβληθεί το ποσό των 20 εκατ. ευρώ και έχει συμφωνηθεί το υπόλοιπο τίμημα να καταβληθεί σε πέντε ισόποσες ετήσιες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη καταβλήθηκε σήμερα, κατά την υπογραφή της σύμβασης μεταβίβασης.

Με την ολοκλήρωση και του τυπικού αυτού σκέλους της διαδικασίας, η Olympic Air καθίσταται θυγατρική της Aegean, η οποία αναλαμβάνει τον έλεγχο της διοίκησης της εταιρείας.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, η εξαγορά της Olympic Air φέρνει μία σειρά πλεονεκτημάτων στο επιβατικό κοινό και δημιουργεί αυξημένες δυνατότητες για την τουριστική ανάπτυξη της χώρας.

Μόλις πρόσφατα, η Aegean ανακοίνωσε δέσμη πρωτοβουλιών που εστιάζουν σε αυξημένη συνδεσιμότητα με το εξωτερικό και νέα τιμολογιακή πολιτική για τις περιοχές του δικτύου των άγονων γραμμών της χώρας...
matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια