Π. Φύσσας στο δολοφόνο του λίγο πριν τον μαχαιρώσει: Τι θα γίνει θα μας σκοτώσετε τώρα;

Ο Π. Φύσσας κοίταξε τον δολοφόνο του στα μάτια. Δεν πίστευε ότι θα έφταναν τα πράγμα ως εκεί. Είχε δει το μαχαίρι στα χέρια του Γ. Ρουπακιά. Είχε πει στους φίλους του να φύγουν. Ήταν μόνος
Η περιγραφή του φίλου του σοκάρει. Είχαν πάει να δούνε μαζί τον αγώνα στην καφετέρια. Τίποτε δεν....
προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε στους δρόμους του Κερατσινίου.
Όπως περιγράφει ο φίλος του Παύλου Φύσσα ήταν ένα βράδυ σαν όλα τα υπόλοιπα... όμως το κλίμα στην καφετέρια έγινε βαρύ. Ήταν εκεί κάποια άτομα που έμοιαζαν να ανήκουν στη Χρυσή Αυγή. Όταν τέλειωσε ο αγώνας και η παρέα βγήκε από την καφετέρια συνειδητοποίησε ότι οι ακροδεξιοί είχαν περικυκλώσει τα αυτοκίνητά τους.
“Προσπάθησαν”, λέει ο φίλος του Παύλου Φύσσα στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, “να φτάσουν στη Λαμπράκη για να τους ξεφύγουν, εκεί περικυκλώθηκαν από μια ομάδα 45 ατόμων. 
“Ο Παύλος μας είπε να φύγουμε, τρέξτε μας είπε και αρχίσαμε να τρέχουμε. Εκείνος έμεινε πίσω να τους καθυστερήσει. Αρχίσανε να παλεύουν. Πήγε να φύγει και εκείνη τη στιγμή κατέβηκε ένας χρυσαυγίτης από ένα αμάξι που ήταν παρκαρισμένο δίπλα.
Ο Παύλος το φώναξε: τι θα γίνει θα μας σκοτώσετε τώρα; Και εκείνος τον μαχαίρωσε , του κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά.
Μετά άρχισαν οι χρυσαυγίτες να τρέχουν. Τότε εμφανίστηκε η ομάδα ΔΙΑΣ. Ο Παύλος είχε τις αισθήσεις του. Προσπάθησε να πλησιάσει τους αστυνομικούς και τους φώναξε αυτός με μαχαίρωσε, πιάστε τον” 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια