Για την μαύρη τρύπα του ΕΟΠΥΥ φταίνε οι υπερσυνταγογραφήσεις λέει ο ανεκδιήγητος Άδωνις για να κρύψει την δική του ανυπαρξία....

Για άλλη μια φορά κατηγόρησε τους γιατρούς ότι είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι για την μαύρη τρύπα στα ταμεία, χωρίς φυσικά να δώσει και πάλι τα ονόματα των γιατρών που όλοι ζητούν, ώστε να δούμε και εμείς ποιοι είναι αυτοί που καταστρέφουν τον ΕΟΠΥΥ κατά τον Άδωνι.

Για την δική σου ανυπαρξία....
Άδωνι έχεις κάτι να μας πεις; 
Μήπως να μας πεις γιατί πριν 5 ημέρες έλεγες ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μπει το 25 ευρω στις εισαγωγές των ασθενών και εχθές μετά την συνάντηση με την τρόικα έκανες την κολωτούμπα και άρχισες να βάζεις και χέρι στους δημοσιογράφους που σε ρωτούσαν τι άλλαξε σε 5 ημέρες.
Αυτό που άλλαξε είναι ότι η τρόικα σου τράβηξε το αυτί και εσύ σαν "yes man" που είσαι και φοβούμενος μην χάσεις τη θεσούλα σου, έσκυψες το κεφάλι σαν καλό υπάκουο παιδάκι και έβαλες το χαράτσι στην υγεία...

Φυσικά κανένα ίχνος ντροπής από έναν άνθρωπο που έκλαιγε παρακαλώντας να του δώσουν υπουργείο όταν ήταν ακόμα στο ΛΑΟΣ, όπως είχε πει ο Καρατζαφέρης.

Φυσικά κανένα ίχνος ντροπής από έναν άνθρωπο που έβριζε χυδαία όλους τους Νεοδημοκράτες και μετά αφού είδε ότι το ΛΑΟΣ δεν πάει πουθενά, πούλησε τον Καρατζεφέρη και ζητούσε συγνώμη από αυτούς που έβριζε αισχρά να τον δεχθούν στη Ν. Δημοκρατία.
Ακόμα θυμόμαστε την εικόνα ενός κακομοίρη να βγαίνει σε εκπομπές με βουλευτές την Ν. Δημοκρατίας και να ζητά συγνώμη. Υπάρχουν άπειρα βίντεο στο you tube του Άδωνι που καθυβρίζει τον Σαμαρά και άλλα στελέχη της γαλάζιας παράταξης.

Μετά κάποιοι απορούν γιατί ορισμένοι άνθρωποι ψήφισαν χρυσή αυγή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια