Χρυσαυγίτες, έψαλλαν το «Χάρε Κρίσνα« έξω από τον Άρειο Πάγο!

Οι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τις παραδοσιακές πορτοκαλί στολές τον Κρίσνα, έξω από τον Άρειο ΠάγοΞεκάθαρο μήνυμα πανανθρώπινης αγάπης και αλληλοκατανόησης, θέλησαν στείλουν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, σε μια ακόμα προσπάθεια να διαψεύσουν με πειστικό τρόπο, τον χαρακτηρισμό «Εγκληματική Οργάνωση»
Κορυφαία μέλη
της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής τραγουδούσαν το μάντρα της οργάνωσης στους περαστικούς έξω από τον Άρειο Πάγο, ενώ τους πρόσφεραν λουλούδια και να τους ενημέρωναν με χαμόγελο για τους φιλειρηνικούς σκοπούς του κόμματός τους!

Σύμφωνα με το καταστατικό των Χρυσαυγιτών–Κρίσνα, στόχος τους είναι να φθάσουν σε ένα νέο επίπεδο ολιστικής συνειδητότητας, όπου όλα τα έμψυχα και άψυχα πράγματα στο σύμπαν, γίνονται ένα μέσω της αγάπης και της ειρήνης...

«Δείξαμε στους πολιτικούς απατεώνες του κοινοβουλευτισμού» δήλωσε ο επικεφαλής και εκπρόσωπός τους, «Πρίγκηπας Πραμπουπάντα» (πρώην Ηλίας Κασιδιάρης), «ότι εμείς είμαστε πραγματικοί μάρτυρες της Αγάπης και του Φωτός και γι’ αυτό, θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους με ένα λουλούδι!».

Πάντως, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δήλωσαν ότι τους εκφράζει απόλυτα η προσευχή με την επίκληση στον Χάρο (το «Χάρε» του «Χάρε Κρίσνα», όπως φυσικά και το γεγονός ότι με τους Κρίσνα μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα ξυρισμένα κεφάλια.


Νίκος Ζαχαριάδης
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια