Άφαντος ο έτερος της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστος Παππάς....

Τεράστια ερωτήματα προκαλεί το γεγονός πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς παραμένει άφαντος παρά τις συλλήψεις της ηγετικής ομάδας του συνδέσμου. 
Προς το παρόν ουδείς γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται το νούμερο 2 της Χρυσής Αυγής, αν και η αστυνομία....
επιχείρησε να τον εντοπίσει τόσο στο σπίτι του στην Αθήνα όσο και σε διάφορες επαρχιακές πόλεις που υπήρχαν μαρτυρίες πως βρέθηκε. 

Το σίγουρο είναι πως ο κ. Παππάς με την εξαφάνισή του, θυμίζει ακριβώς τον τρόπο λειτουργίας συμμοριών και εγκληματικών οργανώσεων. Όταν δηλαδή μπαίνουν χειροπέδες στον αρχηγό μιας οργάνωσης, ο υπαρχηγός κάνει τα πάντα έτσι ώστε να παραμείνει ασύλληπτος και να οργανώσει την επόμενη ημέρα και τις επόμενες κινήσεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση, της Χρυσής Αυγής. 

Το μοναδικό σημείο ζωής που έχει δώσει μέχρι τώρα ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής είναι σε ραδιοφωνική εκπομπή το πρωί του Σαββάτου, όπου συγκεκριμένα μιλώντας στον real fm τόνισε πως "ο ίδιος κυκλοφορεί ελεύθερος και δεν έχει δει κανέναν".

Προφανώς και ο Χρήστος Παππάς δεν κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά αντίθετα κρύβεται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ μιλώντας στο ραδιόφωνο, έκανε λόγο πως η συγκυβέρνηση τρέμει τις εκλογές, "η χούντα του μνημονίου ένα ανθελληνικό και αντιλαϊκό καθεστώς διώκει τη Χρυσή Αυγή, διώκει το φρόνημα του ελληνικού λαού".
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια