Αφού χαιρέτησε ναζιστικά παραδόθηκε ο λάτρης της χούντας και του χίτλερ.

Στις 13:10 έφτασε στη ΓΑΔΑ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς
Χρυσή Αυγή για πάντα, ο εθνικισμός θα νικήσει δήλωσε στους δημοσιογράφους
Μίλησε για πολιτικές διώξεις και είπε: είμαι απολύτως ελεύθερος
Σύμφωνα με το πόρισμα....
του Αρείου Πάγου ο Παππάς είναι ο υπαρχηγός της οργάνωσης

Από το πρωί του Σαββάτου όταν έγιναν οι συλλήψεις του Νίκου Μιχαλολιάκου και των τεσσέρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής όλοι αναζητούσαν τον Χρήστο Παππά. Τον άνθρωπο που σύμφωμα με το πόρισμα του Αρείου Πάγου είναι ο υπαρχηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου.



Μέχρι τις 13:10 το μεσημέρι της Κυριακής, ο βουλευτής του κόμματος ήταν άφαντος. Τότε, εμφανίστηκε ένα ταξί έξω από τη Γενική Ασφάλεια και από μέσα κατέβηκε ο Χρήστος Παππάς.

Στάθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους που τον περικύκλωσαν, μίλησε για πολιτικές διώξεις της κυβέρνησης, είπε πως είναι απολύτως ελεύθερος και φώναξε "Ζήτω η Χρυσή Αυγή", σηκώνοντας το χέρι του, σε μια κίνηση που παραπέμπει ξεκάθαρα σε ναζιστικό χαιρετισμό.

«Η κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις με μοχλό την ανεξάρτητη – κατά κάποιους- Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα νικήσει. Ο ελληνικός λαός να μη σκύβει το κεφάλι», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε αν έχει να πει κάτι για τις διώξεις κατά των μελών της Χρυσής Αυγής, είπε: «Δεν έχω να πω τίποτα. Είμαι απολύτως ελεύθερος, κάνουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα και θα επανέλθουμε. Η Χρυσή Αυγή δε λυγίζει. Χρυσή Αυγή για πάντα, ζήτω η πατρίδα».
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια