Παυλόπουλος:Αν γίνουν αναπληρωματικές εκλογές ο αντίπαλος είναι ένας

Παυλόπουλος:Αν γίνουν αναπληρωματικές εκλογές ο αντίπαλος είναι ένας«Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε σε αναπληρωματικές εκλογές  σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, είτε αν παραιτηθούν για τις 15 εκλογικές περιφέρειες που εκλέγει βουλευτές η Χρυσή Αυγή, είτε αν δεν παραιτηθούν όλοι, για όσους παραιτηθούν, και αυτοί και οι επιλαχόντες», τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στον Real Fm στην έκτακτη εκπομπή με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Άκη Παυλόπουλο.


«Αν η χώρα οδηγηθεί σε αναπληρωματικές εκλογές αυτού του είδους και αυτής τη έκτασης επειδή η Χρυσή Αυγή αποφασίζει να βάλει τη χώρα σε περιπέτεια, το αυτονόητο χρέος οποιουδήποτε κόμματος που σέβεται τον εαυτό του και είναι δημοκρατικό, είναι να κατέβει στις εκλογές, αλλά να μην βγάλει κανένα απολύτως συμπέρασμα, εκτός από ένα. Οι εκλογές να δώσουν βουλευτές που μπορούν να πάνε σε οποιοδήποτε κόμμα, εκτός από την Χρυσή Αυγή, ώστε να αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο», είπε ο κ. Παυλόπουλος υπογραμμίζοντας ότι ο μοναδικός στόχος πρέπει να είναι μόνο ότι ο «αντίπαλος είναι ένας , απέναντι».

«Το κόμμα εκείνο που ύστερα από τις εκλογές αυτές, θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι αυτό το αποτέλεσμα σηματοδοτεί άλλα πολιτικά μηνύματα εκτός από ένα, ότι δηλαδή πρέπει να  αποδυναμωθεί η Χ.Α., όποιος εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία για να βγάλει πολιτικά συμπεράσματα γενικότερα, μέσα από αυτή τη συγκυρία και να προκαλέσει από εκεί και πέρα άλλου είδους πορεία του πολιτικού συστήματος ενδεχομένως προς εθνικές εκλογές,  θεωρώ ότι απλώς και μόνο εκμεταλλεύεται αυτό που μόλις σας είπα ότι είναι καταχρηστικό, επεσήμανε.
enikos.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια