Δηλώνει υπερήφανη για τον πατέρα της βαφτίζοντας πολιτική την δίωξη και όχι εγκληματική οργάνωση....

Φυσικά καμία πολιτική δίωξη δεν υπάρχει αλλά οργανωμένο έγκλημα. Και ίσως θα έπρεπε να είχε πάει και η ίδια μια βόλτα στον εισαγγελέα και να πει ακριβώς τι εννοούσε όταν έλεγε να δώσουν και το αίμα τους αν χρειαστεί για την χρυσή αυγή τα μέλη της.
Προφανώς το κοριτσάκι ονειρεύεται την τύχη της Λεπέν στην Γαλλία που ανέλαβε το ακροδεξιό κόμμα του πατέρα της.

(Δεν είμαι ρατσιστής αλλά όποτε βλέπω τη φάτσα της με πιάνει γέλιο).

H κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία έφτασε στην ΓΑΔΑ προκειμένου να δει τον πατέρα της ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα με βαρύ κατηγορητήριο. Όμως αυτό δεν της επετράπη. 
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, φορώντας γυαλιά ηλίου και ανέκφραστη προσπέρασε τους δημοσιογράφους περνώντας από μπροστά τους. Στην συνέχεια απαίτησε από τον φρούραρχο να της επιτρέψει να δει τον πατέρα της. Όμως η απάντηση ήταν αρνητική.

Βγαίνοντας όμως είπε: "Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου, όπως θα όφειλε κάθε παιδί του οποίου ο πατέρας γίνεται θύμα πολιτικής δίωξης. Δεν μας τρομάζει τίποτα, είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ!"

Πριν από λίγες ημέρες η Ουρανία Μιχαλολιάκου είχε αναρτήσει άρθρο με το οποίο καλούσε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής και να πεθάνουν ακόμα για την ιδεολογία τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια