Τσεκούρι η εισαγγελέας κατά του Άκη.

"Ο Άκης έπαιρνε μίζες και τις έκανε σπίτια"
"Ο Τσοχατζόπουλος βρήκε έτοιμο το περιβάλλον στο υπουργείο" είπε η εισαγγελέας.
"Πίστεψε ότι μπορούσε να κρίψει τις μίζες αγοράζοντας σπίτια"
Ο Ζήγρας είπε ότι παρέλαβε....
80 εκατομμύρια για τον Άκη από τον Μιχαηλίδη. 
Καταπέλτης η εισαγγελέας κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πολύκροτη δίκη για το μαύρο χρήμα γύρω απ' τα εξοπλιστικά προγράμματα. Αναφερόμενη στους εξοπλισμούς η εισαγγελέας είπε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος βρήκε έτοιμο το πεδίο δράσης μέσα στο υπουργείο Άμυνας και το εκμεταλλεύτηκε.

Στην αγόρευσή της, η εισαγγελέας σημείωσε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος δωροδοκήθηκε από την Ferrostaal και τα χρήματα που έλαβε «μετουσιώθηκαν σε ακίνητα μελών της οικογένειάς του. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η εισαγγελέας μέσα στο υπουργείο άμυνας καθημερινά βρίσκονταν έμποροι όπλων, μεσάζοντες και μιζαδόροι και ο υπουργός εκμεταλλεύτηκε αυτο το περιβάλλον αλλά και το νόμο για συμβάσεις των αντισταθμιστικών.

Μάλιστα όπως είπε η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη ο κ. Τσοχατζόπουλος πείστεψε ότι ως έμπειρος πολιτικός μηχανικός θα μπορούσε να σβήσει τα ίχνη των χρημάτων από τις μίζες μέσω αγοράς ακινήτων.

Η εισαγγελέας αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του τέος υπουργού της Κύπρου Ντίνου Μιχαηλίδη, που εκδίδεται στην Ελλάδα για εμπλοκή του στους TOR-Μ1.

Μάλιστα η εισαγγελέας αναφέρθηκε στις μαρτυρίες πως ο Μιχαηλίδης έφερνε χρήματα από τις μίζες σε βαλίτσες στον Άκη Τσοχατζόπουλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως όπως κατέθεσε ο Ν. Ζήγρας το 98΄μας τον συνάντησε στο Χίλτον, συνοδεία του αστυνομικού φρουρού του υπουργού και παρέλαβε από τον εκείνον βαλίτσα με 80 εκατ. δραχμές. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια