Φίλοι και συγγενείς έδωσαν το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ασλάνη....

Το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Ασλάνη είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο κοιμητήριο της Χαλκίδας. Ο γνωστός σχεδιαστής άφησε την τελευταία του πνοή στα 63 του χρόνια....
στο σπίτι του στη οδό Σκουφά.

Ολοκληρώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο ναό για το τελευταίο αντίο στον γνωστό σχεδιαστή. Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του οι αδερφές του, αλλά και η βαπτιστήρα του Τζούλια. 

Αν και αρχικά έπεφτε έντονη βροχή ο κόσμος δεν σταμάτησε να πηγαίνει στην εκκλησία, ενώ λίγο αργότερα κόπασαν και τα καιρικά φαινόμενα. 

Την ώρα που έβγαλαν το φέρετρο για να οδηγήσουν το γνωστό σχεδιαστή στην τελευταία του κατοικία, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως η οικογένειά του ήθελε το φέρετρό να παραμείνει ανοιχτό μέχρι την ταφή του σχεδιαστή. 

 
Η κηδεία του έγινε στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο γνωστός σχεδιαστής στη Χαλκίδα. Το μαρτυρούσαν τα χαρτιά που έχουν αναρτηθεί στις γειτονιές για την κηδεία του. Η σορός του έφθασε στον Ναό λίγο πριν τις 10:00.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί, ανάμεσά στους οποίους ήταν ο Μάκης Τσέλιος, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Γιάννης Καζανίδης, ο σχεδιαστής Φιλήμονας και η Γωγώ Μαστροκώστα. 

Συνετριμμένη ήταν και η καλή του φίλη Βάνα Μπάρμπα που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του.


Στα μαύρα η Βάνα Μπάρμπα


Ο καλός του φίλος Γιάννης Καζανίδης και ο σχεδιαστής Βασίλειος Κωστέτσος


Ο Μάκης Τσέλιος


H ώρα που έφθασε η σορός


Ο Φιλήμονας με τον δικηγόρο κ. Γαβαλά


Τα στεφάνια που έστειλαν η Δήμητρα Αιγινίτη, η Ρέα Τουτουνζή, η Νόνη Δούνια και η Άντζελα Ευριπιδη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια