Φθιώτιδα: Ο κύριος με την BMW δεν καταδεχόταν να πληρώνει με ψιλά...


Ο 35χρονος δεν άφηνε ποτέ ρέστα στους εμπόρους

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης μαγνήτισε τα βλέμματα τόσο με το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε, όσο και με την όμορφη συνοδό του...

Όταν οι υπαίθριοι έμποροι-παραγωγοί, που είχαν στήσει τους πάγκους με τα προϊόντα στο....
δρόμο Λαμίας - Δομοκού, έβλεπαν να σταματάει για να ψωνίσει ο ευγενικός κύριος με την BMW δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι πρόκειται για απατεώνα.

Μάλιστα ο 35χρονος ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτοκινήτου είχε μέσα μαζί του, μέσα στο αυτοκίνητο τη γυναίκα του και τα δυο μικρά παιδιά του. Ο 35χρονος αγοράζοντας τα προϊόντα πλήρωνε με χαρτονόμισμα των 50€, αφού όπως έλεγε δεν είχε "ψιλά" και στη συνέχεια παίρνοντας τα ρέστα έφευγε για το επόμενο θύμα του.

Όμως οι παραγωγοί που αμέσως μετά κατάλαβαν ότι τα 50ευρα ήταν πλαστά, ενημέρωσαν έναν συνάδελφό τους που ήταν λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω στον ίδιο δρόμο προς Δομοκό. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο απατεώνας στην... επόμενη στάση του, όχι μόνο δεν κατάφερε να ξεγελάσει τον παραγωγό, αλλά βρέθηκε και στο αστυνομικό τμήμα.

Οι έρευνες για τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης συνεχίζονται 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος είναι από τον Ασπρόπυργο Αττικής και πάνω του βρέθηκαν και άλλα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση ψάχνουν να βρουν τώρα τι "φρούτο" είναι ο κύριος που μοίραζε απλόχερα πλαστά 50ευρα...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια