Έκαναν δώρο τη Δωδώνη σε ξένους επενδυτές και αυτοί την ξεζούμισαν και την έριξαν έξω.

Αφού ξεπούλησαν την κερδοφόρα Δωδώνη σε λαμόγια που χρωστούσαν στην εταιρεία εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή, ουσιαστικά την πήραν τζάμπα, τώρα, αφού ξεζούμισαν την εταιρεία χρωστούν στους αγρότες χρήματα εδώ....
και τέσσερις μήνες και ετοιμάζονται για λουκέτο.
Η ΔΩΔΩΝΗ ήταν πάντα υπόδειγμα εταιρείας και ποτέ δεν είχε πρόβλημα οικονομικό παρά την μεγάλη κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.

Βέβαια ακριβώς επειδή ήταν κερδοφόρα την έκαναν δώρο σε κάποια λαμόγια που χρωστούσαν εκατομμύρια ευρώ στην εταιρεία!!!!!! Απίστευτο;;; Όμως Ελληνικό!!!!
Είναι ο σοσιαλκαπιταλισμός ηλίθιε… που δεν μπορείς να καταλάβεις πως μία εταιρεία παραγωγική, ναυαρχίδα εξαγωγών και στήριξης της Ηπείρου., πουλήθηκε σε …ξένους που μάλιστα της χρωστούσαν και εκατομμύρια!  


Δείτε αυτοί που πήραν δωρεάν χωρίς ούτε ένα ευρώ που κατάντησαν την εταιρεία σε λίγους μήνες

Απλήρωτοι κτηνοτρόφοι έσπασαν την κεντρική πύλη της γαλακτοβιομηχανίας και μπήκαν μέσα
Μάχες σώμα με σώμα, πετροπόλεμος και χρήση δακρυγόνων από τα ΜΑΤ για να επιβάλλουν την τάξη
Η διοίκηση της Δωδώνης ζήτησε νέα παράταση για την εξόφληση των οφειλομένων - Τι τους πρότεινε
''Είμαστε 4 μήνες απλήρωτοι και δεν μπορούμε να ζήσουμε τις οικογένειές μας'' λένε οι κτηνοτρόφοι

Ένταση, πετροπόλεμος και δακρυγόνα στη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» στα Ιωάννινα. Εκατοντάδες κτηνοτρόφοι από την Ήπειρο, που συγκεντρώθηκαν στις 11.00 το πρωί έξω από το εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας, διεκδικώντας να εξοφληθούν για το γάλα που έχουν παραδώσει μέχρι σήμερα, έσπασαν την κεντρική πύλη της επιχείρησης, προσπάθησαν να εισβάλουν στο χώρο και βρέθηκαν αντιμέτωποι με άνδρες των ΜΑΤ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια