Κρήτη: Μαχαίρωσαν Άγγλο μέχρι θανάτου νεαρό μετά από διασκέδαση

Συγκλονίζει η στυγερή δολοφονία του 19χρονου Βρετανού τουρίστα τα ξημερώματα έξω από μπαρ - Στα χέρια της αστυνομίας ο δολοφόνος (Φωτό από το σημείο)
Νεκρός ύστερα από άγρια συμπλοκή έπεσε ένας Βρετανός τουρίστας στην περιοχή των Μαλίων στη Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 03.30 σημειώθηκε άγρια....
συμπλοκή μεταξύ 30-35 ατόμων ύστερα από διασκέδαση με τραγική κατάληξη τον έναν νεκρό.

Συγκλονίζει την Κρήτη το στυγερό έγκλημα Οι δράστες και το θύμα διασκέδαζαν σε μπαρ της περιοχής. Τα ξημερώματα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ομάδες νεαρών πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα από τη συμπλοκή να πέσει νεκρός ο 19χρονος τουρίστας που μαχαιρώθηκε.
Το σημείο της συμπλοκής - ΦΩΤΟ από cretalive.gr
Το σημείο της συμπλοκής. (cretalive.gr)
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας - ΦΩΤΟ από cretalive.gr
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας. (cretalive.gr)

Στην περιοχή σήμανε συναγερμός. Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο, αλλά ήταν αργά. Ο τουρίστας άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή του στο στο νοσοκομείο της περιοχής. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Αμέσως ενημερώθηκαν οι συγγενείς του για την τραγική είδηση.

Έπιασαν τον δολοφόνο του νεαρού τουρίστα Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ένας επίσης 19χρονος που συνελήφθη. Αμέσως μετά την συμπλοκή, όταν ο ίδιος και η παρέα του κατάλαβαν ότι σκότωσαν τον ομοεθνή τους, τράπηκαν σε φυγή. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που έφτασαν στο σημείο, πήραν πληροφορίες για τον δολοφόνο, από τους αυτόπτες μάρτυρες του στυγερού εγκλήματος...

Ως αυτουργός της δολοφονίας συνελήφθη ένας επίσης 19χρονος Βρετανός, καθώς οι έρευνες από την πρώτη στιγμή στράφηκαν προς τον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί, για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή, άλλα 17 άτομα, όλοι Βρετανοί ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.
ΦΩΤΟ από prismanews.gr
(prismanews.gr)
ΦΩΤΟ από prismanews.gr
(prismanews.gr)

Στην αιματηρή συμπλοκή δεν εμπλέκονται Έλληνες. Τα 30 - 35 άτομα που ενεπλάκησαν είναι Βρετανοί. Η αστυνομία πραγματοποιεί συνεχείς προσαγωγές για να διαπιστώσει τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία.

Ο άτυχος 19χρονος είχε έλθει πριν από λίγες ημέρες για διακοπές ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες παρέες είχαν το τελευταίο διάστημα εμπλακεί και πάλι σε φασαρίες στην περιοχή.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια