Ο Μανιτάκης στέλνει και tweet για την τύχη 12.500 δημοσίων υπαλλήλων....

Ανακοίνωση Μαντιτάκη μέσω twitter για την Μέχρι τέλος Ιουνίου η προθεσμία!

Και η ανακοίνωση ήρθε μέσω twitter! Μα πόσο high-tech κυβέρνηση έχουμε! Η αντίστροφη μέτρηση των 19 ημερών έχει αρχίσει για τους 12.500 δημόσιους υπαλλήλους,  οι οποίοι θα....
πέσουν στη δαγκάνα της κινητικότητας.

Το tweet του Υπουργού  Διοικητικής Μεταρρύθμισης μετά τη συνάντησή του με την τρόικα διαβάστηκε  «Ο σχεδιασμός της κινητικότητας των 12.500 θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου μετά από συστηματική προετοιμασία» και πρόσθεσε πως «αυτό πρέπει να γίνει με έναν τρόπο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του δημοσίου και να αξιοποιεί τις ικανότητες του κάθε εργαζόμενου».

Ο Μανιτάκης ζήτησε χθες λίγο ακόμη χρόνο ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των φορέων για  να πατήσουν τέρμα το γκάζι  έτσι ώστε μέχρι τέλος Ιουνίου να έχει μπει και η τελευταία τελεία στο σχέδιο κινητικότητας για τους 12.500 υπαλλήλους.

Παράλληλα, στη χθεσινή συνάντηση με την τρόικα, υπήρξε -σύμφωνα με πληροφορίες- κοινός τόπος για το θέμα των απολύσεων, με τον Μανιτάκη ωστόσο να εξηγεί ότι έχει έτοιμη τη δεξαμενή των φορέων και των οργανισμών,  οι οποίοι είναι υποψήφιοι για συγχωνεύσεις και καταργήσεις, αλλά να πετά το «μπαλάκι» στους πολιτικούς αρχηγούς για τις κρίσιμες αποφάσεις.

Έτσι, η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, η οποία αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας (πιθανόν την Πέμπτη) θα έχει δύο… κυρίως πιάτα στο μενού: απολύσεις στο Δημόσιο και αποκρατικοποιήσεις! Τέλειαααα!


lay-out.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια