Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην ΕΡΤ - Χιλιάδες κόσμου έξω από το Ραδιομέγαρο - Κλειστή η Μεσογείων και στα δυο ρεύματα

Ρίγη συγκίνησης τη στιγμή που από τα μεγάφωνα ακούστηκε το σήμα της ΕΡΤ.
Ο κόσμος φτάνει μέχρι το Νομισματοκοπείο.
Κλειστή η Μεσογείων κάτω το ύψος της πλατείας της Αγίας Παρασκευής.
Κατεβασμένες οι μπάρες του Ραδιομεγάρου, μπαίνουν στο κτίριο μόνο οι εργαζόμενοι με την ειδική κάρτα.
Για τρίτη ημέρα οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ παραμένουν στις εγκαταστάσεις στην Αγία Παρασκευή.
Εργάζονται....
κανονικά παρά την απόφαση για κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Το προαύλιο της ΕΡΤ και λεωφόρος Μεσογείων "βούλιαξαν" από χιλιάδες κόσμου που έφτασε με κάθε μέσον στην Αγία Παρασκευή για να φωνάξει την αντίθεσή του στο λουκέτο που μπήκε στη δημόσια τηλεόραση. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ, έχουν καλέσει τους εργαζόμενους να συγκεντρωθούν στην ΕΡΤ.

Το πρόγραμμα της τηλεόρασης συνεχίζει να βγαίνει κανονικά στον αέρα και αναμεταδίδεται από το Zouzouni news  

Πολλές χιλιάδες κόσμου έφτασαν έξω από το κτίριο της ΕΡΤ. Και όταν από τα μεγάφωνα ακούστηκε το σήμα της ΕΡΤ, που με το άκουσμά του μεγάλωσαν γενιές και γενιές, ρίγη συγκίνησης διαπέρασε όσους ήταν εκεί. Και μετά, το χειροκρότημα.
Λόγω της συγκέντρωσης και του κόσμου που βρίσκεται ήδη έξω από το ραδιομέγαρο, έχουν κλείσει και τα δυο ρεύματα της Μεσογείων. Ο κόσμος είναι τόσος πολύς που φτάνει μέχρι κάτω από το ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής. Οι μπάρες του Ραδιομεγάρου έχουν κατέβει και η είσοδος στο κτίριο επιτρέπεται μόνο στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, με την ειδική κάρτα εισόδου. Επίσης, οι εργαζόμενοι έχουν δημιουργήσει ομάδες περιφρούρησης για να αποφευχθούν φαινόμενα προβοκάτσιας.Παρών στη συγκέντρωση και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που χαρακτήρισε το κλείσιμο της ΕΡΤ αρχή του νέου κατήφορου και ζήτησε να επαναλειτουργήσει άμεσα η δημόσια τηλεόραση. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια