Παλιοναζιστόφατσα! Άγριος καυγάς Κανέλλη - Αρβανίτη στην Βουλή!

Λέξεις όπως παλιοναζιστόφατσα, κοπρίτες, ερπύστριες και άλλα πολλά ακούστηκαν σήμερα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όταν ξέσπασε αγριος καυγάς μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη από....
το ΚΚΕ και του Μιχάλη Αρβανίτη από την Χρυσή Αυγή.
Όλα έγιναν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στην Βουλή. Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη επιτέθηκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη ο οποίος είχε αρνηθεί το Ολοκαύτωμα και είχε αποκαλέσει τους βουλευτές της Αριστεράς κοπρίτες.

Η κα Κανέλλη δήλωσε με έμφαση ότι δεν μπορεί να αποκαλεί συνάδελφο εκείνον που είχε χαρακτηρίσει κοπρίτες τους βουλευτές της Αριστεράς.

Απαντώντας ο κ. Αρβανίτης ισχυρίστηκε ότι προ ημερών χαιρέτησε την κα Κανέλλη αλλά εκείνη απαξίωσε να του απαντήσει, δείχνοντας έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας. 

"Ανοίγεις το στόμα σου και μας βρωμίζεις όλους. Όσο εκείνος αρνείται το Ολοκαύτωμα εγώ δεν πρόκειται να του πω ούτε καλημέρα", είπε η κα Κανέλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: Λυπάμαι που αναγκάζομαι να βρίσκομαι στην ιδια αίθουσα με βουλευτή που με αποκάλεσε βρώμα του κοινοβουλίου και κοπρίτη. Λυπάμαι που θα πρέπει αναγκαστικά να τον αποκαλώ συνάδελφο.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Σε ποιον αναφέρθηκε η κα Κανέλλη με τους υπαινιγμούς της πριν;

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: Σε σένα και θα επρεπε να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου. Ανοίγεις το στόμα σου και μας βρωμιζεις όλους.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Σε μια εκδήλωση χαιρέτισα την κ.Κανέλλη και εκείνη αρνήθηκε να με χαιρετίσει. Γι' αυτό μίλησα εναντίον της. Ποιος έχασε την ευγένεια για να τη βρεις εσύ;

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: Δεν θα χαλαλίσω την καλημέρα μου σε σένα ναζιστόφατσα. Αντε ρε ναζί απο δω πέρα. Παλιοναζιστόφατσα.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: Τη φράση βρώμα μονο άνθρωποι του δικου σου επιπέδου χρησιμοποιούν. Η λογική της κατίνας δεν εχει καμια θέση στην επιτροπή. Εχετε αντίρρηση οτι κοπρίζετε 38 χρονια κατα του ελληνικου λαού ;

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: Αντε ρε παλιοναζιστόφατσα από δω μέσα. 

Στο σημείο αυτό προσπάθησε να παρέμβει πυροσβεστικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αναστάσιος Νεράτζης, αλλά κατέληξε να τσακωθεί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Αδιανοητα και απαράδεκτα όσα ακούστηκαν εδώ. Λυπάμαι παρα πολύ. Να μην διαγραφεί τίποτα απο τα πρακτικά.

ΤΑΣΟΣ ΝΕΡΑΤΖΗΣ: Στην επιτροπή προεδρεύω εγω.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν φέρνετε και τις ερπύστριες; Μήπως να χτυπάμε και προσοχές από δω και πέρα; 

ΤΑΣΟΣ ΝΕΡΑΤΖΗΣ: Την παράσταση σας θα την κανετε στις 2 στην Προανακριτική όχι στη δική μας επιτροπή. 

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο θίασος των κλόουν αφορά τη δική σας παράταξη όχι τον ΣΥΡΙΖΑ.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια