Πώς σκότωσαν οι δραπέτες των Τρικάλων τον 37χρονο αστυνομικό....

Στο κυνήγι των 5 διαβόητων κακοποιών βρίσκονται οι αστυνομικοί μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του συναδέλφου τους τα ξημερώματα.

Αστυνομικοί της ΕΚΑΜ από την Αθήνα, της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ, της ασφάλειας, των κατά τόπους τμημάτων χτενίζουν την Στερεά. Επίσης την έρευνα.... συνδράμει και από αέρος το ελικόπτερο.

 Οι αστυνομικοί αναζητούν τρία αυτοκίνητα με τα οποία μπορεί να κινούνται οι δράστες. Το συμβατικό της αστυνομίας το μπλε Ford Focus με αριθμό κυκλοφορίας ΒΙΝ 3549, ένα λευκό αγροτικό μάρκας Skoda που έχει κλαπεί από τους Δελφούς και ένα Lada Samara που έχει κλαπεί από τον Σκαμνό.

Μάλιστα το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες ένα Lada Samara βυσσινή, όμοιο με αυτό του Σκαμνού πέρασε από την διασταύρωση του παλιού Λεβέντη στον δρόμο Λαμίας – Λιβαδειάς και κινήθηκε προς την Αταλάντη. Μάλιστα στην διασταύρωση υπήρχε και μπλόκο αστυνομικών που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

Η άλλη πληροφορία είναι πως οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνές τους στην περιοχή της Αντίκυρας προς την οποία κινήθηκαν οι δραπέτες ή κάποιοι από αυτούς αν πράγματι ισχύει η πληροφορία για τον παλιό Λεβέντη.

Στον δρόμο προς την Αντίκυρα εντοπίστηκαν προσωπικά αντικείμενα των αστυνομικών, πορτοφόλια, κάρτες, κινητά τηλέφωνα. Το τελευταίο σημάδι που άφησαν πίσω τους οι δραπέτες ήταν πίσω από το εργοστάσιο του Αλουμινίου της Ελλάδας και από το σημείο εκείνο μέσω χωματόδρομου μπορούν να κινηθούν προς το Κυριάκι.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια