O αιρετός, τα «όργια»... και οι δύο ερωμένες του!

Τα ερωτικά του κατορθώματα υπάρχουν ακόμη και σε φωτογραφίες σε κινητά τηλέφωνα!
Μπορεί τη μέρα να βρίσκεται πολύ συχνά στο προσκήνιο διατηρώντας ένα ιδιαίτερα σοβαρό και αξιοσέβαστο προφίλ, όμως όταν έρχεται το βράδυ και μπαίνει στα... ενδότερα, φαίνεται πως απελευθερώνει όλες τις ερωτικές....
του ορέξεις και τη σεξουαλική του ορμή! Ο λόγος για πολιτικό πρόσωπο της πόλης, για τον οποίο οι φήμες οργιάζουν γύρω από τις απανωτές ερωτικές επιτυχίες που έχει παρ' ό,τι παντρεμένος και πατέρας παιδιών. Και οι φήμες που έχουν αρχίσει πλέον να κυκλοφορούν ευρέως και σε πολλά πηγαδάκια της Πάτρας δεν αφορούν μόνο τις διαφορετικές ερωμένες που έχει, αλλά και τις... ομαδικές συνευρέσεις που κάνουν μαζί σε τρίο ή και... περισσότερα άτομα όταν συμπέσει να υπάρχει και κάποιο δεύτερο αντρικό πρόσωπο στην παρέα! Και μάλιστα, ειδικά για το τελευταίο οι ισχυρισμοί λέγεται ότι επιβεβαιώνονται και από φωτογραφίες που υπάρχουν σε κινητά τηλέφωνα και τις έχουν δει περισσότεροι απ' ότι θα ‘πρεπε ώστε να κρατηθεί επτασφράγιστο το μυστικό. Μέχρι και πριν από μερικούς μήνες ο ίδιος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Φαίνεται όμως ότι αρχή για όλα έγινα όταν ο συγκεκριμένος αιρετός δεν μπόρεσε να αποφύγει την πρόκληση από μια εντυπωσιακή υφισταμένη του η οποία τον φλέρταρε μπροστά σε πολλά μάτια! Μάλιστα η εν λόγω κυρία βρίσκεται σε διάσταση από τον σύζυγό της, ενώ είναι μητέρα ενός παιδιού! Ο πολιτικός ενέδωσε τελικά και από τότε δεν είχε τίποτε άλλο στη σκέψη του πέρα από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Άρχισε να «τραβολογιέται» μαζί της και με κάθε ευκαιρία εκείνη βρισκόταν κάπου δίπλα του, (ακόμα και σε εκδηλώσεις).

Τα ‘φτιαξε και με τη γραμματέα...
Όμως εκτός της υφισταμένη προέκυψε και δεύτερη κατάκτηση. Όπως λένε οι κακές γλώσσες, πρόκειται για την ιδιαιτέρα γραμματέα του η οποία μάλιστα είναι κατά πολλά χρόνια νεότερή του και πολύ όμορφη. Η σχέση φημολογείται ότι δημιουργήθηκε προς τα μέσα Φεβρουαρίου. Στα ίδια πηγαδάκια μάλιστα λένε ότι η συγκεκριμένη είναι αρκετά απελευθερωμένη και ήταν εκείνη που τον οδήγησε στα «σοκάκια» του ομαδικού έρωτα, καταφέρνοντάς τον να πείσει με τη σειρά του και την υφισταμένη του να ανταποκριθεί σε τέτοιες προκλήσεις.
dete.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια