Τα Γιάννενα στην Ευρώπη ! Πήρε άδεια και ο Παναθηναϊκός.

Οι εφέσεις των δυο ομάδων έγιναν δεκτές από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. Μεγάλες στιγμές για τον ΠΑΣ, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη – Κανονικά θα κάνει μετεγγραφές ο Παναθηναϊκός
Μετά από μία μέρα γεμάτη....
ένταση (επίσκεψη οπαδών στα γραφεία της ΕΠΟ και ανακοινώσεις από την Ομοσπονδία και τον Παναθηναϊκό), η επιτροπή εφέσεων αποφάσισε να αδειοδοτήσει τόσο τους "πράσινους" όσο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που πρωτόδικα δεν είχαν γίνει.

Αυτό σημαίνει πως οι Γιαννιώτες θα απολαύσουν τους κόπους μίας πετυχημένης χρονιάς και θα αγωνιστούν κανονικά στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το "τριφύλλι" θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα χωρίς μεταγραφικούς περιορισμούς.

Οι βελτιώσεις που έγιναν στους φακέλους τους, φαίνεται πως έπεισαν το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης και μετά από πολύωρη συνεδρίαση (και παρά την αρνητική εισήγηση του διευθυντή αδειοδότησης), λίγο μετά τα μεσάνυχτα έδωσε την πολυπόθητη άδεια στις δυο ΠΑΕ, όπως και στον Πανθρακικό

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2013-2014 και στις τρεις ΠΑΕ.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια