Πρόεδρος η Πόπη;

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν (κυρίως καναλάρχες) στο άκουσμα του ονόματος της Πόπης Διαμαντάκου ως υποψήφιας για τη θέση του προέδρου  του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι...

η άτεγκτη κι αυστηρή τηλεκριτικός, που συνήθως δεν χαρίζεται σε κανέναν,  θα τους «τρελάνει» στα πρόστιμα!..

Η Διαμαντάκου που ήταν....

υποψήφια  με τη ΔΗΜΑΡ στις τελευταίες εκλογές, έχει προταθεί από τον Κουβέλη για την προεδρία του ΕΣΡ.

Κάποιοι θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι η δημοσιογράφος -γνωστή από τα αιχμηρά της σχόλια για την τηλεόραση- θα διοριστεί στο Συμβούλιο καθώς  η υποψηφιότητά της..
στηρίζεται και από τα τρία κόμματα της κυβέρνησης.

Αν όλα πάνε καλά -και εκτός απροόπτου- η αποπεμφθείσα από τον ΔΟΛ δημοσιογράφος θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα μετά την 17η Ιουλίου, οπότε και λήγει η τρίμηνη παράταση της θητείας του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

-Διαβάστε εδώ για την απόφαση του ΕΣΡ να «αθωώσει» το Mega μετά την προσφυγή που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή το κανάλι της Μεσογείων -αλλά και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί- είχε μεταδώσει στα δελτία ειδήσεων παραποιημένο - μονταρισμένο βίντεο με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο να «ενθαρρύνει» δήθεν με τις δηλώσεις του τρομοκρατικές πράξεις...
- Διαβάστε εδώ τη θέση της αντιπροέδρου του ΕΣΡ, Λίνας Αλεξίου για το παραποιημένο βίντεο όπως κατατέθηκε στα πρακτικά της Αρχής...


zoornalistas

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια