ΒΙΝΤΕΟ-Το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου για την καταδίκη του ΣΚΑΪ....

ΒΙΝΤΕΟ-Το σχόλιο του Νίκου ΧατζηνικολάουΓια την καταδίκη του ΣΚΑΪ, αλλά και του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, μίλησε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Ελληνικού Καναλιού - GR.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε ότι τα χρήματα που θα λάβει ως αποζημίωση θα τα προσφέρει στα συσσίτια της Εκκλησίας, όπως και τα 1.500 ευρώ που θα επιβάλλονται ανά ημέρα καθυστέρησης ανάγνωσης....

της απόφασης του δικαστηρίου. 

"Το κεντρικό θέμα ήταν η πρωτιά του Real Fm, οποίος εξετόπισε από την πρώτη θέση τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, πράγμα που προφανώς ενόχλησε πάρα πολύ τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ και την ιδιοκτησία του, με αποτέλεσμα να ψάχνουν αφορμή για να σπιλώσουν και τον Real Fm και εμένα προσωπικά. Η αφορμή δόθηκε με τα οικονομικά προβλήματα του ALTER , οπότε σε κάθε ρεπορτάζ εναντίον του ALTER προσέθεταν και το όνομά μου από κοντά, προσέθεταν από κοντά και τον Real Fm και τη Real News, προκειμένου να πλήξουν τους ανταγωνιστές τους στο ραδιόφωνο αλλά και στον Τύπο, διότι θυμίζω ότι η Real News ανταγωνίζεται την Καθημερινή κάθε Κυριακή στο περίπτερο", είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου. 

Εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν στην κατάρρευση της ακροαματικότητας του ΣΚΑΪ, επεσήμανε ότι έπαιξε ρόλο η πολιτική που έχει επιλέξει. "Παλιά ο ΣΚΑΪ ήταν ο μεγάλος λαϊκός σταθμός, ο σταθμός που υπερασπιζόταν τα λαϊκά συμφέροντα και ξαφνικά έγινε η επίσημη φωνή της τρόικας. Αυτό δεν μπορεί να μην έχει επίπτωση στην ακροαματικότητα και στην εικόνα του σταθμού" ανέφερε.


"Αντιστοίχως εμείς δεν φτάσαμε σε αυτήν την πρωτιά χτυπώντας τον ΣΚΑΪ, αλλά κάνοντας τη δουλειά μας. Δεν υπάρχει ούτε ένα σχόλιό  μας εναντίον ανταγωνιστικού σταθμού ή ανταγωνιστικής εφημερίδας.  Δεν έχουμε μπει σε έναν τέτοιο τυφλό ανταγωνισμό με ύβρεις και με πισώπλατα μαχαιρώματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ανεχθούμε να το κάνουν άλλοι αυτό εναντίον μας", κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο σχόλιό του. 




enikos.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια