Δείτε την αποτυχημένη προσπάθεια ενός τοξικομανούς να κλέψει περιπολικό.... (βίντεο)


Στο Grand Theft Auto θα έπαιρνε μηδέν. Στο "Ληστεία αλα Ιταλικά" δεν θα συμμετείχε καν. Όπως και να'χει ο εν λόγω άνδρας, αποφάσισε να κλέψει ένα περιπολικό και να κάνει την αστυνομία να τρέχει πίσω του.
Με μια μικρή λεπτομέρεια. Η προσπάθεια του Sergei Kornev ναυάγησε λίγα λεπτά μετά την κλοπή επειδή ο ίδιος ήταν υπό την επίρρρεια ναρκωτικών ουσιών. Και όπως φαίνεται....
εκ του αποτελέσματος, δεν ήταν σε θέση καν να οδηγήσει.

Όλα τα παραπάνω έλαβαν χώρα στη Μόσχα, ενώ τα πλάνα καταγράφηκαν από τις κάμερες που βρίσκονται σε μόνιμη λειτουργία μέσα στο αυτοκίνητο της αστυνομίας. Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από τις Αρχές.
Η ξέφρενη πορεία του 28χρονου Ρώσου κατέληξε στη διαχωριστική μπάρα της λεωφόρου μέσω της οποίας προσπαθούσε να διαφύγει. Για καλή του τύχη, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο αερόσακος του έσωσε τη ζωή.

Βγαίνοντας από το περιπολικό, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε. Στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Εκτός από τον ίδιο, ποινικά διώκονται και οι δύο αστυνομικοί που έχασαν το περιπολικό τους. Αναμένεται να τεθούν εκτός Σώματος. 



Ιδού το αποτέλεσμα της προσπάθειας του:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια