ΣΟΚ από την δολοφονία της γνωστής αστρολόγου Λιβάνη. Την πάτησε με το αυτοκίνητο του ο φίλος της !


Την πάτησε με το αυτοκίνητό της μετά από καυγά στη μέση του δρόμου στην Κηφισιά
Σε κατάσταση σοκ ο γιος της 55χρονης που μιλούσε μαζί της στο κινητό την ώρα του εγκλήματος
Ο 43χρονος δράστης - εγγονός βουλευτή - ήταν σε κατάσταση μέθης δεν μπορεί να δικαιολογήσει την πράξη του
Ποιά ήταν η γνωστή αστρολόγος - Είχε συνεργαστεί με πολλά γνωστά περιοδικά αλλά και με πολλές εκπομπές στην τηλεόραση

Αστρολόγος, φίλη πολλών κοσμικών της Αθήνας η άτυχη Νατάσα Λιβάνη συγκλόνισε....
τους πάντες με τον θάνατό της σήμερα τα ξημερώματα κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο άνθρωπος που αγαπούσε.

Οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος τα ξημερώματα στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά είναι ανατριχιαστικές.

Δέκα λεπτά μετά τις τρεις η αστυνομία ενημερώθηκε από τον γιο της 55χρονης αστρολόγου. Ο 27χρονος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το άγριο έγκλημα. 
Μιλούσε με τη μητέρα του την ώρα που ο 43χρονος σύντροφός της τη σκότωνε με τον αυτοκίνητο.
Όλα ξεκίνησαν από το σπίτι της 55χρονης όπου εκείνη ο 43χρονος σύντροφός της και ο γιος της βρίσκονταν και διασκέδαζαν.

Κάποια στιγμή ο 43χρονος αποφάσισε να φύγει. Όντας σε κατάσταση μέθης η 55χρονη προσφέρθηκε να τον μεταφέρει με το αμάξι της.
Όταν έφτασαν έξω από το σπίτι του 43χρονου στην οδό Ασκληπιού το ζευγάρι, άγνωστο γιατί, άρχισε να διαπληκτίζεται.
Ο 43χρονος - εγγονός βουλευτή - δεν επέτρεπε στην 55χρονη να φύγει, αυτό είπε η γυναίκα στον γιο της τον οποίο κάλεσε στο τηλέφωνο ζητώντας του βοήθεια.
Αυτά ήταν και τα τελευταία της λόγια. 
Η γυναίκα είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να μιλήσει με τον γιο της. Ο 27χρονος είπε πως ξαφνικά άκουσε έναν θόρυβο και η γραμμή έκλεισε.

Ήταν προφανώς η στιγμή που ο 43χρονος χτυπούσε με το αμάξι της 55χρονη ρίχνοντάς τη νεκρή.
Ανήσυχος ο γιος της αστρολόγου πήρε ένα ταξί και πήγε στο σπίτι του 43χρονου για να δει τι συνέβαινε.
Τότε βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.
Είδε το αυτοκίνητο της μητέρας του στην άκρη του δρόμου. Η μια ρόδα ήταν πάνω στο στήθος της άτυχης γυναίκας που κείτονταν άψυχη . 

Ο 43χρονος που είναι χωρισμένος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση από το ποτό.
Σοκαρισμένος ο 27χρονος ενημέρωσε ασθενοφόρο, ήταν όμως ήδη αργά για τη μητέρα του.

Ο 43χρονος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς δεν μπόρεσε να δώσει καμία εξήγηση. Είπε μόνο, σύμφωνα με πληροφορίες, που είχαν έναν καυγά, πως βγήκε εκτός εαυτού λόγω του ποτού και πως δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν το θύμα και τον δράστη ο 43χρονος, πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε έντονα οικονομικά προβλήματα. Οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ο 43χρονος θα φτάσει σε αυτό το σημείο.

Ποιά ήταν η Νατάσα Λιβάνη

Στο σύντομο βιογραφικό που ανάρτησε στο blog της έγραφε:

Γεννήθηαε στην Αθήνα, και μένω στην Κηφισιά και διατηρώ εκεί γραφείο. Πρώτη μου δουλειά στο «Auto week» του τότε Επενδυτή και στην εφημερίδα « η Ελλάδα σήμερα. Στη συνέχεια συμμετέχω στο πρωινό μαγκαζίνο του Star Channel «Star breakfast » και το βράδυ στο «Star News». Μια συνέντευξη με την Ρίκα Βαγιάννη στο Star στην «Νύχτα» και αργότερα στη NET άρεσε πολύ. Κατόπιν ήρθε η συνεργασία στο ΜΕΝ, στο ΚΑΙ, στο Mirror. Συγχρόνως εμφανίζομαι στο τότε New Channel υλοποιώντας ένα όνειρό μου, να λέω άστρα μετά το δελτίο ειδήσεων.΄Ενα φεγγάρι εργάζομαι για το Αστροσκόπιο του Πέτρου Κωστόπουλου που έκανα μια μοναδική φωτογράφιση στο πρωτοχρονιάτικο τεύχος με κείμενα δικά μου. Κατόπιν δουλεύω για το περιοδικό Crash και για το Ωροσκόπιο, όπου εργάζομαι μέχρι σήμερα βγάζοντας 2 επώνυμους κάθε μήνα εκτός των άλλων, για το ΝΥΦΗ, το Celebrity και το Mirror με νέα διεύθυνση. Η παρουσία μου στον Κώστα Χαρδαβέλα επίσης έκανε αίσθηση. Αξέχαστη θα μείνει η 8ετή συνεργασία μου με το Playboy. ΄Ενα διάστημα έγραφα στο « Style watch » fashion, περιοδικό μόδας στο internet. Θα πρέπει να αναφέρω και τον Alpha όπου έβγαινα στην εκπομπή «Αυτό μας έλειπε». 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια