Ποδηλάτης στα δόντια λυκόσκυλου - Φωτό και βίντεο!


Το αδέσποτο σκυλί αιφνιδίασε τον ποδηλάτη έξω από τη Λαμία - Δείτε στο βίντεο πως περιγράφει ο ίδιος τις στιγμές που έζησε...
Ο άτυχος ποδηλάτης βρισκόταν στον παράδρομο της εθνικής, έξω από τη Λαμία. Όπως λέει, επειδή γνωρίζει ότι σε εκείνο το σημείο υπάρχουν αδέσποτα, έκοψε ταχύτητα και κοίταξε τον δρόμο. ''Δεν είδα τίποτα και αποφάσισα να συνεχίσω'' λέει ο ίδιος.

Ξαφνικά όμως ένα....

μεγαλόσωμο αδέσποτο σκυλί πετάχτηκε μπροστά του και του επιτέθηκε. ''Με δάγκωσε στο πόδι 3 - 4 φορές. Δεν έλεγε να με αφήσει. Σταμάτησε μόνο όταν πέρασε από το σημείο ένα αυτοκίνητο και αποσπάστηκε η προσοχή του''.

Στο σημείο της επίθεσης πήγαν χθες το μεσημέρι (04-04-2013) ο ποδηλάτης μαζί με τον κτηνίατρο και την υπεύθυνη του κυνοκομείου, για να εντοπίσουν το επικίνδυνο σκυλί. Το σκυλί δεν εντοπίστηκε και φυσικά κανείς δεν παραδέχθηκε ότι είναι ο ιδιοκτήτης.


Δείτε πως περιέγραψε στην κάμερα του lamiareport.gr την επίθεση που δέχθηκε ο ποδηλάτης (φώτο) καθώς επίσης και τι είπε ο κτηνίατρος του κυνοκομείου Λαμίας:Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια