Η Μπάγερν ντύθηκε Μπάρτσα και διέσυρε την ....Μπάρτσα με 4 - 0 (βίντεο)

Με τίκι τάκα α λα... Μπάρτσα και άριστη τακτική η Μπάγερν Μονάχου συνέτριψε την Μπαρτσελόνα με 4-0 και έκλεισε θέση για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Φωνάζουν δικαιολογημένα για την διαιτησία οι Καταλανοί που γνώρισαν την μεγαλύτερη ήττα τους τα τελευταία 16 χρόνια.

Το LIVE  του αγώνα....


Οι Βαυαροί έδειξαν τις διαθέσεις τους από νωρίς απειλώντας με τον Ρόμπεν μόλις στο 2ο λεπτό, ωστόσο η εικόνα του αγώνα το πρώτο ημίωρο ήταν δύο ομάδες να φοβούνται η μία την άλλη. Η Μπάγερν την δεύτερη φορά που έγινε απειλητική στο ματς κατάφερε να σκοράρει. Από τη σέντρα του Ρόμπεν, ο Ντάντε πήρε την πρώτη κεφαλιά (οι Ισπανοί διαμαρτύρονται για φάουλ στον Άλβες) και ο Μίλερ με την δεύτερη από κοντά άνοιξε το σκορ στο 25΄.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν η Μπαρτσελόνα ανέβηκε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά με τον Μέσι εξουδετερωμένο και τους Γερμανούς να τρέχουν ασταμάτητα δεν μπόρεσε να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Νόιερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν μπήκε ορμητικά και κατάφερε να φτάσει σε δεύτερο γκολ στο 50ο λεπτό. Από το κόρνερ του Ρόμπεν ο Μίλερ πήρε την κεφαλιά και ο Γκόμες από θέση οφσάιντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν δύο ακόμα ευκαιρίες της Μπάγερν με τον Ριμπερί στο 55΄και τον Ρόμπεν στο 58΄, ενώ η Μπαρτσελόνα απείλησε με τον Μπάρτρα στο 69΄στην πρώτη τελική των Καταλανών εντός στόχου.

Το βράδυ έγινε ακόμα χειρότερο για τους “μπλαουγκράνα” στο 73΄. Ο Ούγγρος διαιτητής Κασάι έκλεισε τα μάτια σε ξεκάθαρο φάουλ του Μίλερ (ο οποίος έκανε... σκριν στον Άλμπα) και άφησε τον Ρόμπεν να γράψει με ωραίο πλασέ το 3-0.

Στο 77΄η Μπαρτσελόνα έχασε την ευκαιρία να μπει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης αλλά ο Μπάρτρα αστόχησε από εξαιρετική θέση και σα να μην έφτανε αυτό ήρθε μια φαρμακερή αντεπίθεση της Μπάγερν όπου ο Αλάμπα σέρβιρε για τον Μίλερ και αυτός έβαλε την υπογραφή του στο τελικό 4-0.



Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ήττα της Μπαρτσελόνα τα τελευταία 16 χρόνια, καθώς την τελευταία φορά που συνέβη αυτό είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ, μέσα στο «Καμπ Νου», από τη Ντιναμό Κιέβου τον Νοέμβριο του 1997!

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Ριμπερί (89' Σακίρι), Χάβι Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Μίλερ (83' Πιζάρο), Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Γκόμεζ (71’ Λουίς Γκουστάβο)

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι, Μέσι, Πέδρο (82’ Βίγια) Αλέξις Σάντσες
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια