Όταν ο Σαμαράς το έπαιζε αντιμνημονιακός ο Αναστασιάδης τον παρακαλούσε να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο !


Για τον Αναστασιάδη τα έχω ξαναπεί. 
Ο άνθρωπος δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και προσωπικά τον λέω κομάντο της Μερκελ.
Τώρα όλα αυτά τα παραμύθια για το μεγάλο ΟΧΙ, είναι προς λαϊκή κατανάλωση.
Σύντομα πολύ σύντομα το κομάντο θα κάνει κολωτούμπα και θα πει το μεγάλο ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.
Γιατί πολύ απλά είναι σε
διατεταγμένη υπηρεσία.

Αν δεν το πιστεύετε δείτε τι έλεγε αυτό το παλικάρι στον Σαμαρά πριν λίγο καιρό.

Κάποτε, όχι πολύ πιο παλιά από σήμερα, ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Κύπρο κι ο Αντώνης Σαμαράς έφερε την ανάλογη ιδιότητα στην Ελλάδα του Μνημονίου.

Οι δυο τους συμμετείχαν στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τότε που οι Ευρωπαίοι συντηρητικοί προσπαθούσαν να πείσουν τον Σαμαρά να σταματήσει τις ...αντιμνημονιακές κορώνες και είχε συνέβη το εξής εκπληκτικό περιστατικό το οποίο είναι χαρακτηριστικά και της βραχείας μνήμης που έχουν Ελλαδίτες και οι Κύπριοι, αλλά και το πόσο αλλάζουν τα δεδομένα στην πολιτική.

Τότε έγραφε η Ημερησία:

"Σφυροκόπημα διάρκειας τρεισήμισι ωρών δέχθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Palais d' Academie Royal στις Βρυξέλλες. (...)Η χειρότερη στιγμή της συνεδρίασης για τον Αντώνη Σαμαρά ήταν όταν πήρε το λόγο ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης: «Πρόεδρε, είμαστε αδέρφια. Να επιμείνεις στη διαφωνία σου, να τη λες δημόσια και καθαρά όμως το Μεσοπρόθεσμο πρέπει να το ψηφίσεις» φέρεται να του είπε παγώνοντας το χαμόγελο του προέδρου της ΝΔ που ήλπιζε σε έναν καλό λόγο, αλλά και επιδεινώνοντας περαιτέρω τις σχέσεις ΝΔ - ΔΗΣΥ, που δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια