Ο μόνιμα τσαμπουκαλεμένος τα έβαλε με την Τσαπανίδου γιατί δεν του άρεσαν αυτά που του έλεγε.

Τελικά αυτός ο τύπος γιατί είναι μόνιμα "τσαμπουκαλεμένος" ;
Μήπως νοιώθει κατωτερότητα λόγω του τικ στο μάτι η για κάποιο άλλο λόγο ; Χαλάρωσε λίγο ρε φιλαράκι γιατί κάνεις κακό στον εαυτό σου, βέβαια αυτό καθόλου δεν με απασχολεί , αλλά νοιάζομαι τους ανθρώπους που έρχονται  σε αντιπαράθεση μαζί σου.
Άλλωστε έχεις αποδείξει στο παρελθόν ότι χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου.
Αλήθεια ήθελα να ήξερα ποιος του έδωσε αυτού του τύπου άδεια οπλοφορίας ; Αν τον περάσουν από ψυχιατρική εξέταση τον τύπο θα δουν ότι χρήζει περαιτέρω βοήθειας.
Εκτός αυτού κάποιος που κατηγορείται για κακούργημα δεν μπορεί να του δίνουν όπλο.... και τέλος κάθε ένας που ζητά άδεια οπλοφορίας θα πρέπει να περνάει από ψυχολόγο.

Για μια υπόθεση που είναι για τα «πανηγύρια» έκανε λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε χτες από βρετανικό κανάλι, Channel 4, και στο οποίο απεικονίζεται η δράση του κόμματος στους δρόμους της Αθήνας (Δείτε εδώ)

Μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚΑΪ τώρα» της Πόπης Τσαπανίδου, ο κ. Κασιδιάρης είπε ότι ο Έλληνας κινηματογραφιστής του ντοκιμαντέρ είναι παράνομος καθώς τράβηξε πλάνα χωρίς να το γνωρίζουν τα μέλη του κόμματος.


Ο εκνευρισμός του για το θέμα φάνηκε μάλιστα όταν ρώτησε την παρουσιάστρια αν... είναι σοβαρή μόλις εκείνη αναφέρθηκε στο σοκ και στον αποτροπιασμό που έχουν προκαλέσει τα πλάνα του Channel 4.


«Είναι μια υπόθεση για τα πανηγύρια. Προβάλετε αυτόν τον τίτλο για να γελάει ο κόσμος» είπε ο κ. Κασιδάρης σχολιάζοντας τον τίτλο για εικόνες σοκ της Χρυσής Αυγής.


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής παραδέχτηκε πάντως πως οι επιθέσεις κατά λαθρομεταναστών είναι παράνομες, ωστόσο, όπως είπε, έχουν και εκείνοι από την πλευρά τους μεγάλο ρατσισμό μέσα τους σε βάρος των Ελλήνων.


Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή που είχε κάνει παλαιότερα το BBC και το οποίο, σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη, είναι επίσης παράνομο αφού και αυτό το βρετανικό δίκτυο, είχε βάλει παράνομες κάμερες στα γραφεία του κόμματος.


Τέλος, είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί δικαστικά αν αναφερθεί ξανά με αυτόν τον τρόπο το όνομά της.


«Θα περιφρουρήσουμε τη νομιμότητά μας με κάθε μέσο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια