Εξιτήριο για φοιτητή μετά την τραγωδία της περασμένης Πέμπτης στη Λάρισα


Εξιτήριο για φοιτητή μετά την τραγωδία της περασμένης Πέμπτης στη ΛάρισαΕξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας αναμένεται να πάρει ένας εκ των τριών σπουδαστών, που μεταφέρθηκαν σε κωματώδη κατάσταση στα νοσοκομεία, μετά την τραγωδία της περασμένης Πέμπτης, όταν δηλητηριάστηκαν εξαιτίας της έκλυσης μονοξειδίου του άνθρακα από το αυτοσχέδιο μαγκάλι που χρησιμοποίησαν για να ζεσταθούν και δύο φίλοι τους έχασαν τη ζωή τους.

Ο δεύτερος....
σπουδαστής παραμένει στην εντατική του ίδιου νοσοκομείου, αποσωληνωμένος και σε σταθερή βελτίωση, είναι αιμοδυναμικά σταθερός και έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον.

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του τρίτου σπουδαστή από την Αθήνα, που νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και υπό καταστολή, με συνεχή υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών.

Τα πέντε νεαρά άτομα, τα οποία σπούδαζαν στο ΤΕΙ Λάρισας, βρίσκονταν σε μονοκατοικία σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και είχαν ανάψει μία αυτοσχέδια εστία -«σαν ψησταριά» ή μαγκάλι- προκειμένου να ζεσταθούν.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μία φίλη των νεαρών πήγε στο σπίτι, προκειμένου να τους επισκεφθεί, ωστόσο αν και χτυπούσε επίμονα το κουδούνι δεν άνοιγαν.

Όταν κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς αντίκρισαν τους πέντε αναίσθητους νεαρούς, οι δύο εκ των οποίων ήταν ήδη νεκροί, όπως διαπιστώθηκε.

Σύμφωνα με την σπιτονοικοκυρά, οι σπουδαστές δεν είχαν χρήματα για πετρέλαιο.
news.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια