Έβαλε είσοδο στο μαγαζί της χαράτσι 5 ευρώ !


«Χαράτσι» ακόμα και στο… βλέμμαΜία ιδιοκτήτρια καταστήματος με είδη χωρίς γλουτένη, στο Brisbane της Αυστραλίας, φαίνεται ότι κουράστηκε να βλέπει τον κόσμο να μπαίνει στο μαγαζί της, να της κάνουν ερωτήσεις για τα προϊόντα και κατόπιν να φεύγουν χωρίς αγορές, έτσι αποφάσισε να λάβει τα δικά της «δραστικά» μέτρα.

Ποια είναι αυτά; Το να χρεώνει με ένα ποσό της τάξεως των 5 δολαρίων, ακόμη και την είσοδο σε αυτό, χωρίς....
ο επισκέπτης να αγοράσει κάτι.

Η φωτογραφία, που δείχνει τη χρέωση των 5 δολαρίων ακόμη και γι’ αυτούς που απλά μπαίνουν για να κοιτάξουν κάτι στο μαγαζί, έγινε γρήγορα «viral» στο Reddit και τις τελευταίες μέρες το «Gluten free» κατάστημα στην πόλη της Αυστραλίας έχει γίνει  γνωστό σε όλο τον κόσμο.

Δεδομένου ότι κάποιοι πίστεψαν ότι πρόκειται για αστείο, το Associated Press της Αυστραλίας εντόπισε την ιδιοκτήτρια, η οποία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μία πραγματική απόφασή της. Η Georgina παραδέχεται ότι είχε απηυδήσει από ανθρώπους που έμπαιναν στο μαγαζί της και έφευγαν με άδεια χέρια, αναζητώντας μετά τα προϊόντα που έβρισκαν σ’ αυτήν φτηνότερα στο Internet είτε σε κάποιο μεγαλύτερο κατάστημα. Η απογοήτευσή της ήταν μεγαλύτερη, καθώς, όπως ανέφερε, οι τιμές της είναι άκρως ανταγωνιστικές ακόμη και σε σχέση με πολύ μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ. Διευκρινίζει, πάντως, ότι το ποσό των 5 δολαρίων επιστρέφεται στο ταμείο σε όσους αγοράσουν κάτι.

Σε κάθε περίπτωση, το «μέτρο» που έχει λάβει δεν έχει φανεί και πολύ αποτελεσματικό, καθώς σε χρονικό διάστημα δύο μηνών μόνο τέσσερις άνθρωποι πλήρωσαν το ποσό των 5 δολαρίων, ενώ σε ερώτηση για το πώς πηγαίνουν οι πωλήσεις της ανέφερε ότι δεν έχει δει καμία διαφορά.

ΠΗΓΗ:digitallife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια