O μακελάρης Σαχινίδης με την "σεξοβόμβα" Τζάκρη και τον Μωραίτη θέλουν να φάνε τον Βενιζέλο!

Ο τιτανοτεράστιος μακελάρης των Eλλήνων φαμιλιέρηδων Σαχινίδης, ο σούπερ ντούπερ αμοραλιστής με την απαράδεκτη συμπεριφορά στους συνεργάτες του, ένας απόλυτος πολιτικός τυχοδιώκτης ονειρεύεται να ανατρέψει τον Βενιζέλο παρέα με την αισθαντική Κίρκη των τσοπαναρέων Τζάκρη  και τον Θάνο Μωραίτη.

Οι Βενιζελικοί την....
υποψιάζονται. Μάλιστα η αισθαντική Θεοδώρα πήγε το γράμμα δαγκωτό και στις 4 κάλπες. Το αν οι πασόκοι θα διαγράψουν την Θεοδώρα η θα παίξουν μαζί της ένα παιγνίδι αποπλάνησης-σχετική φωτό-θα το δείξουν οι επόμενες μέρες.

Πάντως το ξανθό κορίτσι που γεννήθηκε στην Πέλλα και στο βιογραφικό της δηλώνει ότι ζει στα ηρωικά Γιαννιτσά έχει γίνει αγνώριστη, ως προς το αισθησιακότερο, από την στιγμή που πάτησε τα ατέλειωτα πόδια της στη Βουλή. Οι πρώτες εμφανίσεις της που προκαλούσαν τα απαξιωτικά σχόλια των fashion police δεν έχουν καμία σχέση με το σημερινό total sexy look.Η νέα Θεοδώρα είναι μια αποκάλυψη που συναγωνίζεται επάξια πλέον την Έλενα Ράπτη, η οποία έχει αποσυρθεί διακριτικά στο παρασκήνιο μετά από τις πρόσφατες επικίνδυνες πολιτικά ακροβασίες της.

Ξεχάστε λοιπόν την Έλενα Ράπτη και απολαύστε την brand new Theodora που κόβει τις ανάσες. Δείτε την πάθος του ταυρομάχου στο βλέμμα των Σαχινίδη και Μωραίτη. Δείτε τις χαρακτηριστικές κινήσεις του τελευταίου καθώς περιγράφει με την αφοσίωση ενός δανδή στην τέχνη της αποπλάνησης, τις περιπέτειες του από το κυνήγι τυρανοσαύρων έξω από το Αγρίνιο. 

Μόνο θυμηδία προκαλεί στο σύνολο των σκεπτόμενων Ελλήνων πολιτών, το γεγονός πως υπάρχουν κάποιοι ανύπαρκτοι τέως υφυπουργοί της κυβέρνησης του πρωθυπουργού - "οδοστρωτήρα" ΓΑΠ, οι οποίοι λέει συγκροτούν "κίνηση" για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Εδώ ο κόσμος καίγεται, η χώρα προσπαθεί να ορθοποδήσει, το ΠΑΣΟΚ τείνει να γίνει... μουσειακό είδος και οι Σαχινίδης, Όθωνας, Θ.Τσάγκρη, Σ.Ξυνίδης και Μωραϊτης κ.λ.π.-μιλάμε για  τεράστιες... μορφές  της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας του τόπου- ετοιμάζονται, λέει, να καταλάβουν την... Βαστίλη της Ιπποκράτους!

 Συγκροτώντας ¨"κίνημα πρώην υφυπουργών" η οποία αμφισβητεί ευθέως την πολιτική στρατηγική του Βενιζέλου

Θα πέσει πολύ... γέλιο στο τέλος με το ΠΑΣΟΚ, να το θυμάστε!

Το ζητούμενο πάντως (κυρίως για την σταθερή πορεία της κυβέρνησης και της χώρας) είναι τι θα πράξει τελικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με όλη αυτή την ομάδα των ανύπαρκτων...


(update) Οργή στην Ιπποκράτους, η οποία βλέπει "δάκτυλο Παπανδρέου"!

Στην Ιπποκράτους πάντως, συνεργάτες του κ. Βενιζέλου εξέφραζαν την οργή τους για τη συνάντηση και τις επιδιώξεις όσων συμμετείχαν σε αυτήν.

Κάποιοι, εκτιμούσαν ότι πίσω απ' αυτή κρύβεται "δάκτυλος Παπανδρέου" ενώ άλλοι κατηγορούσαν για υποκρισία αρκετούς από τους μετέχοντες.

«Ποιοί μιλούν για αποκλεισμούς; Ο Σαχινίδης που είναι τομεάρχης Οικονομίας; Ο Μωραϊτης που είναι τομεάρχης Ανάπτυξης; Ή ο Όθωνας που είναι αρμόδιος για της Μικρομεσαίες επιχειρήσεις;»

Στην συνάντηση πάντως συμμετείχαν πάνω από 20 στελέχη με  βασικό πυρήνα τους Φίλιππο Σαχινίδη, Θάνο Μωραΐτη, Μανώλη Οθωνα, Γιάννη Δριβελέγκα, Σωκράτη Ξυνίδη, Οι κύριοι Πεταλωτής και Δριβελέγκας δεν ήταν παρόντες στη συνάντηση λόγω προβλημάτων. Ο πρώτος είχε τροχαίο ατύχημα κατεβαίνοντας στην Αθήνα και επέστρεψε στην Κομοτηνή, ο δεύτερος έχει σπάσει το χέρι του.

Στο ξενοδοχείο παρόντες ήταν επίσης η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Νίκος Τσώνης, ο Νίκος Ζωϊδης, η Αφροδίτη Παπαθανάση, η Μαρία Θεοχάρη, ο Παντελής Ασπραδάκης, ο Ανδρέας Μακρυπίδης, ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο Γιώργος Αρβανιτίδης, ο Ηλίας Καρανίκας, και η Λίτσα Κουρουπάκη καθώς και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπρίτζης.


πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια