Η Αστυνομία είναι για τα πανηγύρια και μόνο ο Δένδιας δεν το βλέπει !



Γελάει ο κάθε πικραμένος με αυτά που συμβαίνουν.
Υπάρχει κανείς που να πει φεύγω από ευθιξία ρε αδερφέ ! 
Δεν πάει άλλο πια !
Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 72 ώρες από ακόμη έναν τελικό ντροπής και ζημιές χιλιάδων ευρώ στο κλειστό του Ελληνικού για να δει η Αστυνομία τα όσα έδειξαν οι κάμερες της ΕΤ1 από το κλειστό του Ελληνικού και τα επεισόδια στον τελικό του μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για να γίνουν συλλήψεις. Δυο για την ακρίβεια. 
Έπρεπε να δει τις....
εικόνες από την ΕΡΤ η αστυνομία για να κάνει συλλήψεις για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου μπάσκετ. Έπιασαν χθες δυο άτομα, έναν οπαδό του Ολυμπιακού και έναν του Παναθηναϊκού.
Οδηγήθηκαν και οι δυο στο αυτόφωρο. Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για άλλα τρία άτομα. Δεν τους έπιασαν την ώρα που έσπαγαν καθίσματα, πετούσαν φωτοβολίδες και πέτρες, τραυματίζοντας παίκτες. Δεν έκαναν ούτε μια σύλληψη όταν είδαν κάποιον να περνά δίπλα τους με μαχαίρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθεί ένας οπαδός του Ολυμπιακού, ομογενής από την Αλβανία που εντοπίστηκε στις κάμερες να σπάει καθίσματα και ένας οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς και συνεπλάκη με οπαδούς του Ολυμπιακού.
Και οι δυο οδηγήθηκαν σήμερα στο αυτόφωρο. 

Η αστυνομία αναζητά άλλους τρεις που «συνελήφθησαν» από τις κάμερες να συμμετέχουν στα επεισόδια. Και για τους τρεις έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. 

Ανάμεσα σε εκείνους για τους οποίους έχουν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης είναι και ο οπαδός του Ολυμπιακού, γνωστός στην πιάτσα ως «Χάρος» που έκανε... βόλτα στον αγωνιστικό χώρο με ένα μαχαίρι στα χέρια αλλά ο αστυνομικός από τον οποίο πέρασε δίπλα, δεν τον συνέλαβε. 
Πρόκειται για πρόσωπο που είχε καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου για τη δολοφονία Φίλοπουλου το 2007 στη Λαυρίου, αλλά αθωώθηκε.

Αναζητούνται επίσης ένας οπαδός του Ολυμπιακού από την Κόρινθο και ένας άλλος του Παναθηναϊκού, από τα βόρεια προάστια, γνωστός και αυτός στα... στέκια των χούλιγκαν.

Μετά απ' όλα αυτά έχουμε δυο συλλήψεις και τρία εντάλματα. Έσπασαν ένα γήπεδο, δημόσια περιουσία, το έκαναν ρημαδιό. Αλλά από όλους εκείνους τους οπαδούς και των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο Ελληνικό και τα έκαναν γυαλιά καρφιά, περάστηκαν χειροπέδες σε ΔΥΟ!

Όταν στο γήπεδο βρίσκονταν 20 διμοιρίες για 1.800 οπαδούς. Ένας αστυνομικός για κάθε δυο οπαδούς δηλαδή. Περισσότερες διμοιρίες απ' όσες κατεβαίνουν στις διαδηλώσεις! Και έγιναν δυο συλλήψεις!

Βέβαια, δε φταίει ΜΟΝΟ η αστυνομία. Ναι, δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Αλλά στην τελική, μιλάμε για μια συνάντηση όπου συμμετέχουν δυο ομάδες που φέρουν τον τίτλο της "Ανώνυμης Εταιρίας". Γιατί λοιπόν να μην έχουν μεριμνήσει οι ομάδες να προσλάβουν ιδιωτικές εταιρίες για να προστατεύσουν τους παίκτες και τους οπαδούς;

Και ποιος έδωσε τα εισιτήρια στους οργανωμένους; Όχι η αστυνομία, οι ομάδες. Καλές είναι οι φωνές για τους παίκτες που χωρίς να φταίνε τραυματίστηκαν. Καλό να θυμόμαστε τι έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά ποιος "συντηρεί" τους "στρατούς" των οργανωμένων; Τροφή για σκέψη...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια