Επίθεση Σαμαρά με σκληρά λόγια στον Τσίπρα.


“Αγρόν αγοράσατε για τα αγροτικά. Προκάλεσε συζήτηση για το αγροτικό χωρίς να πει τίποτα για το αγροτικό”, ανέφερε στη δευτερολογία του ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προσθέτοντας: “πάψτε να πολιτεύεστε με πυροτεχνήματα και κραυγές. Επιχειρήματα δεν έχετε”.

“Μένει να
κάνουμε πολλά ακόμα και θα τα κάνουμε. Να κρατήσουμε τη χώρα στο ευρώ, που εκτός Ελλάδας το επικαλείστε και εντός το υπονομεύετε. Όχι να μας μιλάτε εσείς για συνέπεια κ. Τσίπρας. Δε μασάμε από απειλές κ.Τσίπρα”, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

“Εύχομαι οι επενδυτές να μη σας παίρνουν στα σοβαρά. Δουλεύω 18 ώρες την ημέρα, επτά μέρες την  εβδομάδα. Πιστέψτε με,  και εγώ προτιμώ να έρχομαι εδώ και να απολαμβάνω τις αντιπαραθέσεις μαζί σας. Και εσείς που έρχεστε αναβαθμίζετε τη βουλή; γιατί πολλοί λένε ότι την υποβαθμίζετε”, υπογράμμισε.

“Δεν είναι φοιτητικό αμφιθέατρο εδώ κ. Τσίπρα, βουλή είναι και ξεπεράστε τις παιδικές σας ασθένειες. Έχετε κακή συνήθεια να κινδυνολογείτε για πράγματα”, είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

“Είναι τόσο φοβερό αμάρτημα που είδατε τους Αμερικανούς και τον Σόιμπλε και ήρθατε εδώ και βρίζετε εμένα για να εξιλεωθείτε στους δικούς σας;” τόνισε. “Η τριτοκομματική κυβέρνηση κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ ενώ ο κ. Τσίπρας είχε σημαία τον Τσάβες”, επεσήμανε.

“Μέχρι τώρα χαϊδεύατε τους κουκουλοφόρους, τώρα χαϊδεύετε και τους βαρυποινίτες”, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα.

“Αυτά που λέτε προκαλούν οργή και εγώ ένα έχω να πω. Φτάνει πια κ. Τσίπρα”, κατέληξε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια