Τον τεμάχισε και τον πέταξε στο ποτάμι! Στυγερό έγκλημα με κυνική ομολογία στην Ήπειρο


Η εξαφάνιση 48χρονου άνδρα από τους Φιλιάτες Άρτης έκρυβε πίσω της ένα στυγερό έγκλημα. Στο χωριό Καραμάτες, του ίδιου νομού, ένας 36χρονος ομολόγησε ότι τεμάχισε και πέταξε στο ποτάμι τον άτυχο 48χρονο.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό του θύματος, μετά την καταγγελία εξαφάνισης από τη μητέρα του, αξιοποίησαν όλες....
τις διαθέσιμες πληροφορίες και κατάφεραν, τα ξημερώματα, να αποσπάσουν την ομολογία του δράστη, αφού πρώτα τον είχαν προσαγάγει ως ύποπτο.

Στην περιοχή διεξάγεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της τεμαχισμένης σορού. Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν προσωπικές διαφορές.

Σκληρές περιγραφές, που σοκάρουν
Φρικιαστικές λεπτομέρειες που σοκάρουν αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο 36χρονος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε το θύμα στο πρόσωπο, να τον τεμάχισε με μπαλτά και στη συνέχεια να έβρασε και να πολτοποίησε τα μαλακά μόρια του σώματός του, πετώντας το κεφάλι και τα οστά του στο ποτάμι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, ο δράστης και μία φίλη του έκαναν χρήση ηρωίνης και στη συνέχεια άρχισαν να διαπληκτίζονται. Ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε αρχικά για εκφοβισμό στον αέρα και στη συνέχεια να έστρεψε το όπλο στον φίλο του, με τον οποίο, όπως είπε, είχαν οικονομικές και προσωπικές διαφορές.

Ευρήματα στο ποτάμι
H Αστυνομία εντόπισε ευρήματα στο ποτάμι, τα οποία μεταφέρθηκαν στα Ιωάννινα, προκειμένου να τα εξετάσει ο ιατροδικαστής Θόδωρος Βουγιουκλάκης.

Ως εμπλεκομένη στην υπόθεση συνελήφθη και μία 25χρονη -και όχι 27χρονη, όπως ήταν οι πρώτες πληροφορίες, η οποία, όπως προέκυψε, ήταν παρούσα στο σπίτι του 36χρονου, την ώρα της ανθρωποκτονίας. Η γυναίκα, που εμπλέκεται στην υπόθεση, στην ανάκριση υποστήριξε ότι, μετά τους πυροβολισμούς, έφυγε από το σπίτι.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι replica, ένα σκεπάρνι και μία κατσαρόλα, που ο δράστης χρησιμοποίησε για να εξαφανίσει στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης, τον τελευταίο χρόνο, είχε απασχολήσει επτά φορές τις διωκτικές αρχές. Στις 14 Φεβρουαρίου ο 36χρονος είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών είχε κατασχεθεί ένα πιστόλι, το οποίο, όπως προέκυψε, είναι αυτό με το οποίο πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια