Πήγαν να σηκώσουν 650 εκ.ευρώ με πλαστό έμβασμα.


Το ποσό – μαμούθ οι δράστες προσπάθησαν να το εισπράξουν από τράπεζα στην Κάλυμνο.
Ο έλεγχος της τράπεζας αποκάλυψε την απάτη την τελευταία στιγμή
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα την ώρα που έβγαιναν από την τράπεζα
Το θράσος των τριών ανδρών δεν περιγράφεται. Εμφανίστηκαν την Τρίτη στην τράπεζα στο νησί της Καλύμνου και παρουσίασαν ένα έμβασμα με το ... εξωφρενικό ποσό των 650 εκατομμυρίων ζητώντας να μάθουν ποια είναι η τύχη του και εάν έχουν....
μπει τα χρήματα στο λογαριασμό τους.

Η ... σύνθεση της παρέας, καθώς επρόκειτο για έναν 63χρονο από τη Γερμανία, έναν 60χρονο από τη Ρουμανία και έναν 61χρονο Έλληνα, αλλά ειδικά το ύψος του ποσού έκαναν τους υπαλλήλους να ... διπλοτσεκάρουν τα έγγραφα.

Το έμβασμα υποτίθεται πως ανήκε στον 63χρονο Γερμανό. Ο Γερμανός μάλιστα και την πρώτη και τη δεύτερη φορά ζήτησε να πάρει το ποσό, ήθελε να εκταμιεύσει τα 650 εκατομμύρια!

Η επιμονή του κίνησε την υποψίες στους υπαλλήλους και έτσι αποκαλύφθηκε ότι το έμβασμα ήταν πλαστό. Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και έτσι στήθηκε ... καρτέρι στους τρεις δράστες.

Όταν χθες οι τρεις άνδρες πήγαν ξανά στην τράπεζα για να ρωτήσουν αν έχουν “μπει” τα χρήματα, οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες.

Σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους υπολογιστές και έγγραφα σχετικά με την υπόθεση και τώρα εξετάζονται απ' τα εργαστήρια της αστυνομίας για να βρεθούν στοιχεία πιθανού κυκλώματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 61χρονος Έλληνας που εμπλέκεται στην υπόθεση είναι γνωστός κτηματομεσίτης της περιοχής. Λέγεται μάλιστα ότι η τύχη του χαμογέλασε τελευταία καθώς κέρδισε ένα χρηματικό ποσό στο ΛΟΤΤΟ, ωστόσο φαίνεται ότι αυτά τα χρήματα δεν του ήταν αρκετά.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια