Λουκέτο στο εργοστάσιο της Pepsico-Ηβη στο Λουτράκι


Γροθιά στο στομάχι της τοπικής κοινωνίας του Λουτρακίου εν μέσω κρίσης αποτελεί ένα ακόμη λουκέτο σε επιχείρηση που δίνει δουλειά σε αρκετούς εργαζόμενους. Από χθες το εργοστάσιο της εταιρεία που εμφιαλώνει νερό έκλεισε και οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι είτε θα μετακινηθούν σε άλλο εργοστάσιο είτε θα απολυθούν.
Οι εργαζόμενοι έχουν....
να επιλέξουν την απόλυση ή τη μετακίνησή τους στα Οινόφυτα όπου υπάρχει άλλο εργοστάσιο της εταιρείας, μετακίνηση που είναι μάλλον πολύ δύσκολη για τους περισσότερους.
Ο δήμαρχος της περιοχής με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σημείωσε ότι σε επαφές που είχε με τους υπεύθυνους της εταιρείας ζήτησε την επαναλειτουργία του εργοστασίου εμφιάλωσης. Ωστόσο, όπως τόνισε, ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν τι θα γίνει με τη δραστηριότητα της εταιρείας μετά τον Ιανουάριο.

Ο δήμαρχος, που σήμερα θα έχει νέα συνάντηση μαζί τους για το ίδιο θέμα, επεσήμανε ότι η εταιρεία έχει βοηθηθεί, όπως και όλες οι εταιρείες εμφιαλώσεων, από τον δήμο, αφού ήδη για το 2012 έχει μειώσει τα τέλη νερού που αποτελεί την πρώτη ύλη των εργοστασίων κατά 50%, με οφέλη πολλές χιλιάδες ευρώ για τις εταιρείες, προκειμένου να στηρίξει την επιχειρηματικότητα στην περιοχή και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

Επιπρόσθετα, ο κ. Λογοθέτης σε ότι αφορά τις προθέσεις της εταιρείας, που έχουν εκφραστεί και στον ίδιο, για πώληση του κτιρίου στο Λουτράκι, ξεκαθάρισε ότι «ο χώρος του εργοστασίου είναι χαρακτηρισμένος βιομηχανικός για εμφιάλωση νερού και δεν θα αλλάξει η χρήση του», θέλοντας έτσι να βάλει φρένο σε σκέψεις για μετατροπή σε εμπορική χρήση ή οικιστική ζώνη της περιοχής.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

 1. Emu Boots sale up to 50%, and if you pay for two couples of uk ugg boots, many surplus treats will probably be offered. There are numerous types for babies, nevertheless the very top of the favorites list include:. So you can discover that shoes, clothes, even bags for kids has be exquisite than before.

  Also visit my site; コーチ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. There is much surprise this type of simply just released sorts are listed below:
  uggs estimates boots and shoes mayfair boot styles girls java Highkoo Microsof
  corporation 5450 fight-style exceptional. 5L models with the "Iridescence" allowance box, despite
  having well-designed counterfeit bright Jiuzun base, so how the
  cut apparent just appropriate bright reflects "Iridescence" the cradle
  of each neon, for your account of Hennessy cheap ugg boot Salon goes to the a
  lots of admirable style. The unique qualities of the sheepskin
  mean that they can will maintain feet warm in even coldest of weather, but if you wear
  them in summer they will not likely overheat your foot.


  my web page :: http://every4one.com/index.php?do=/profile-43004/info/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.