Η απόλυτη ξεφτίλα. Η Όλγα δίνει τις Ελληνικές μαρίνες στους Τούρκους



Του Παρι  Καρβουνόπουλου
Ελληνική ΑΟΖ με τουρκικές μαρίνες! Γιατί μπορεί ΑΟΖ να ανακηρύξουμε σύντομα,όπως λένε κυβερνητικές πληροφορίες, τις μαρίνες μας πάντως τις δίνουμε χωρίς καμία δυσκολία σε Τουρκους!

•Δεν είμαστε “υπερπατριώτες”, “εθνικιστές”. Δεν είμαστε ρατσιστές. 

•Δεν γνωρίζουμε είναι η αλήθεια αυτό που ονομάζουν οικονομικά -γιατί αυτό το χάος μόνο οικονομία δεν είναι- δεν είμαστε ειδικοί επί...της παγκοσμιοποίησης.

•Όχι μην μας πείτε για την εξαγορά της τουρκικής τράπεζας από την Εθνική ,γιατί όσοι χρησιμοποιούν αυτό το φοβερό επιχείρημα δεν μας λένε το τέλος της ιστορίας. Που ήταν καταστροφικό για την Ελλάδα! 

•Δεν μπορούμε βέβαια να γνωρίζουμε τι έχει στο μυαλό της η συμπαθέστατη κατά τ΄ άλλα υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.


Αλλά ΟΧΙ δεν μπορούμε να καταλάβουμε,να δικαιολογήσουμε και άρα να δεχτούμε την άρον -άρον πώληση ελληνικών μαρινων σε Τούρκους!

Κατά τη γνώμη μας είναι απλά απαράδεκτο!

Όχι δεν θα διαφωνήσουμε ότι οι μαρίνες μας πλην εξαιρέσεων είναι σε μαύρο χάλι και πως οι Τούρκοι έχουν εκπληκτικές μαρίνες. Είναι λόγος αυτός για να τις πουλήσουμε σε Τούρκους; Αυτή είναι η άποψη της κας.Κεφαλογιάννη;

Δεν μπορούμε να τις φτιάξουμε; Δεν θέλουμε; Τα βάλαμε κάτω και είδαμε ότι δεν μας συμφέρει; 

Τι λέει η επικεφαλής του τουρισμού μας ; 

Και τέλος πάντων σ΄ αυτό το πλανήτη υπάρχουν αυτή τη στιγμή μόνο Τούρκοι που θέλουν και μπορούν να επενδύσουν στην Ελλάδα; 

Κι όλα αυτά με κυβέρνηση Σαμαρά, ο οποίος εθεωρείτο ...σκληρός στα εθνικά θέματα; 

Είπαμε να σωθούμε. Όχι να παραδοθούμε!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια