Ημέρα θλίψης για Καραμανλή αλλά και για όλους τους Έλληνες η έναρξη εργασιών για τον αγωγό South Stream


Η Σημερινή ημέρα θα μπορούσε να είναι για την χώρα μας μια πολύ καλή μέρα γιατί πολύ πιθανό σήμερα θα ανακοινωνόταν η διέλευση του South Stream από την χώρα μας, ένα έργο που θα έδινε πνοή στη Ελλάδα για ανάπτυξη μαζί με τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.

Δυο έργα που με πολύ κόπο και αγώνα είχε συμφωνήσει να περάσουν από την Ελλάδα ο Κώστας Καραμανλής αλλά....
κάποιοι προδότες, που σε άλλες συνθήκες θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί, μας μίλαγαν για ακυρώσεις των συμφωνιών, για πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα και τελικά κατέληξαν να υπογράψουν το ξεπούλημα της χώρας. 
Με το "λεφτά υπάρχουν" πήραν την εξουσία" και ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές της άλλης πλευράς του Ατλαντικού που με κανέναν τρόπο δεν ήθελαν τους δυο αγωγούς.

Μην ξεχνάμε ότι για να φύγει ο "ενοχλητικός" Καραμανλής από την μέση, έκαναν μέχρι απόπειρα δολοφονίας του πρώην Πρωθυπουργού, έκαψαν τη μισή Ελλάδα το 2007  και σχεδόν όλη την Αθήνα το 2008 και το 2009  έταζαν τα πάντα στους πάντες για να πάρουν τελικά την εξουσία με τα ολέθρια αποτελέσματα για τη χώρα μας.

Η σημερινή ημέρα πρέπει να είναι ημέρα θλίψης για τους Έλληνες και ιδιαίτερα του Κώστα Καραμανλή που θα βλέπει το όραμά του να γίνεται  πραγματικότητα αλλά η Ελλάδα να μένει έξω από αυτό.


Διαβάστε και το ρεπορτάζ για τον South Stream
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εγκαινίασε σήμερα επίσημα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας τις εργασίες κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου South Stream ένα έργο που θα επιτρέψει στη Μόσχα να παραδίδει το φυσικό της αέριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός όχι μόνο για τη ρωσική αγορά ενέργειας, αλλά επίσης και για εκείνη ολόκληρης της Ευρώπης», υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος. «Με τον Nord Stream, ο South Stream θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για αξιόπιστες και άνευ προϋποθέσεων παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου προς τους Ευρωπαίους καταναλωτές, στην περίπτωση αυτή, στο νότιο τμήμα της Ευρώπης», πρόσθεσε.

Το έργο, του οποίου το συνολικό κόστος υπολογίζεται σε 16,5 δισεκατομμύρια ευρώ, αναμένεται να επιτρέψει στη Μόσχα να παραδίδει 63 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου σε ετήσια βάση στην Ευρώπη.Η διαδρομή, μέσω του βυθού της Μαύρης Θάλασσας, και μετά από τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Ουγγαρία, τη Σλοβενία και έως την Ιταλία, αποφεύγει το έδαφος της Ουκρανίας, που μέχρι σήμερα ήταν σημαντική χώρα διέλευσης και βεβαίως αποφεύγει και την ...Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια