Άφησαν τον άνθρωπο που έπεσε στις ράγες του μετρό να πεθάνει προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες για την εφημερίδα.Για άλλη μια φορά οι Αμερικάνοι αποδεικνύουν πόσο αξία έχει γι' αυτούς η ανθρώπινη ζωή.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε από επαγγελματία φωτογράφο της New York Post και έχει προκαλέσει σάλο. Κανείς δεν βοήθησε τον 58χρονο άνδρα τον οποίο έσπρωξε άλλος στις γραμμές του Μετρό στη Νέα Υόρκη. Ούτε καν ο φωτογράφος δεν τον βοήθησε!
Μάλιστα υποστήριξε ότι βρέθηκε τυχαία την Δευτέρα στον σταθμό της 49ης οδού, για άλλη αποστολή της New York Post, όταν κάποιος....
έσπρωξε τον 58χρονο Κι Σουκ Χαν στο κενό.

Ο φωτογράφος, αντί να σπεύσει να βοηθήσει, σήκωσε άμεσα την κάμερα και άρχισε να τραβάει φωτογραφίες με τα τελευταία δευτερόλεπτα του 58χρονου, πριν τον χτυπήσει ο συρμός.

Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη: Η New York Post πήρε τις φωτογραφίες και τις έκανε πρωτοσέλιδο.

Ο άτυχος άνδρας εικονίζεται να κοιτά τον συρμό που έρχεται κατά πάνω του, ενώ ο οδηγός του διακρίνεται και αυτός, ανήμπορος να αντιδράσει. Μάλιστα ο τίτλος ήταν: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ! «Σπρωγμένος στις γραμμές, αυτός ο άνδρας πρόκειται να πεθάνει».

Φυσικά και "έσπασε"από τηλεφωνήματα διαμαρτυριών το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας.

Σήμερα πάντως κάνει μια προσπάθεια να απολογηθεί η εφημερίδα αλλά δικαιολογεί πλήρως τον φωτογράφο! Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει ότι «Κάνουν λάθος οι κριτικοί του καναπέ».
newsit.gr                       

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια