Ποιον συμφέρει και ποιον όχι μια διάσπαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων;


Γρίφος για πολύ δυνατούς λύτες...

Φαινομενικά η ΝΔ θα μπορούσε κάποιος να πει ότι "χαίρεται" από την σημερινή κατάσταση που προέκυψε στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν είναι όμως μόνο όπως φαίνεται. Με μια δεύτερη ματιά, αν εξαιρέσει κανείς τους προερχόμενους....
από την ΝΔ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν μια μαγιά ανθρώπων που δεν πιστεύουν στα παραδοσιακά κόμματα και θα μπορούσαν με την ίδια ευκολία να μεταπηδήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ ή- γιατί όχι - στην Χρυσή Αυγή. Έτσι παρά τις πρώτες εντυπώσεις μια κρίση στο εσωτερικό του κόμματος του Πάνου Καμμένου, μπορεί να οδηγήσει σε νέα δεδομένα στον πολιτικό χάρτη και να βλάψει αντί να ωφελήσει την ΝΔ....Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από τις κινήσεις του Πάνου Καμμένου και στο κατά πόσο θα μπορέσει να ανακόψει την πληγή που άνοιξε σήμερα, αλλά και τις κινήσεις του Σαμαρά στην κεντροδεξιά σκακιέρα...
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Όσοι παραμένουν πιστοί στη διακήρυξη των ανεξάρτητων Ελλήνων 24 Φεβρουαρίου 2012, συνεχίζουν χωρίς δισταγμό τον αγώνα. Για εκείνους που εσκεμμένα ή μη ανέλαβαν να υπηρετήσουν το σύστημα τώρα που άρχισε να τρίζει, η πόρτα είναι ανοιχτή και τους ευχόμαστε καλό ταξίδι. Είστε ελεύθεροι πια να υπογράψετε δηλώσεις μετανοίας, και παράλληλα να αναλάβετε δέσμευση για την αυστηρή τήρηση της δανειακής σύμβασης και των μνημονίων, συμμετέχοντας ενεργά στην περαιτέρω εξαθλίωση των Ελλήνων και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας. Μπορεί να επιλέξατε να περιμένετε στην ουρά να στρατευθείτε με τη Νέα Δημοκρατία όταν ο κ. Σαμαράς κηρύξει την επόμενη πανστρατιά για τη σωτηρία της πατρίδας, (Ζηλέψατε ίσως τον τίτλο του σωτήρα). Μπορεί ο κ. Σαμαράς να χρειάζεται κάποιους που θα κλείσουν την πόρτα του κόμματός του στις επόμενες εκλογές. Μπορεί να επιστρατευθήκατε από κέντρα που έχουν τον τρόπο να ελέγχουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και δειλιάσατε. Δεν πιστεύω επίσης ότι μπορεί να υποκύψατε σε πιθανά προσωπικά σας συμφέροντα. Σε κάθε περίπτωση ο λαός θα σας αξιολογήσει, εγώ σας εύχομαι με το καλό να συνεχίσετε την περιπλάνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι παραμένουν πιστοί στη διακήρυξη των ανεξάρτητων Ελλήνων 24 Φεβρουαρίου 2012, συνεχίζουν χωρίς δισταγμό τον αγώνα. Για εκείνους που εσκεμμένα ή μη ανέλαβαν να υπηρετήσουν το σύστημα τώρα που άρχισε να τρίζει, η πόρτα είναι ανοιχτή και τους ευχόμαστε καλό ταξίδι. Είστε ελεύθεροι πια να υπογράψετε δηλώσεις μετανοίας, και παράλληλα να αναλάβετε δέσμευση για την αυστηρή τήρηση της δανειακής σύμβασης και των μνημονίων, συμμετέχοντας ενεργά στην περαιτέρω εξαθλίωση των Ελλήνων και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας. Μπορεί να επιλέξατε να περιμένετε στην ουρά να στρατευθείτε με τη Νέα Δημοκρατία όταν ο κ. Σαμαράς κηρύξει την επόμενη πανστρατιά για τη σωτηρία της πατρίδας, (Ζηλέψατε ίσως τον τίτλο του σωτήρα). Μπορεί ο κ. Σαμαράς να χρειάζεται κάποιους που θα κλείσουν την πόρτα του κόμματός του στις επόμενες εκλογές. Μπορεί να επιστρατευθήκατε από κέντρα που έχουν τον τρόπο να ελέγχουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και δειλιάσατε. Δεν πιστεύω επίσης ότι μπορεί να υποκύψατε σε πιθανά προσωπικά σας συμφέροντα. Σε κάθε περίπτωση ο λαός θα σας αξιολογήσει, εγώ σας εύχομαι με το καλό να συνεχίσετε την περιπλάνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.