Γιαουρτάκι "έφαγε" ο Καμίνης αλλά στο πρόσωπο !


Όλα φέρεται πως έγιναν στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο Δήμαρχος της Αθήνας έπινε καφέ.

Τότε τον πλησίασε μία ομάδα περίπου 20 ατόμων οι οποίοι τον έβρισαν και σύμφωνα με το Star.gr, του πέταξαν γιαούρτια για όσα έγιναν στη Βίλα Αμαλία.

Αμέσως μετά....
οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν ενώ ο Δήμαρχος βρήκε προς το παρόν ''καταφύγιο'' μέσα στην καφετέρια.

Ο δήμαρχος Αθηνών δήλωσε μέσω facebook και twitter  για την επίθεση που δέχτηκε:

«Χθες το βράδυ, στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, όπου βρισκόμουν με φίλους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, δέχτηκα φραστικό προπηλακισμό από ομάδα κουκουλοφόρων.

Τούτη η άνανδρη βία, που αποσκοπεί να εμφυσήσει τον φόβο σε όλους, τρομοκρατώντας τα άμεσα θύματά της και υπονομεύοντας το ηθικό των υπολοίπων, εδραιώνει την πεποίθησή μου ότι η δημοτική αρχή της πόλης έχει βρει στέρεο βηματισμό, ότι ακολουθεί το σωστό μονοπάτι για τη σωτηρία της πόλης.

Ακόμη και την εποχή που ως Συνήγορος του Πολίτη συγκρούστηκα με κρατικές υπηρεσίες, υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των πολιτών, δεν φοβήθηκα ν' ασκήσω τα καθήκοντά μου. Πόσω μάλλον σήμερα, που τα καθήκοντα αυτά μου τα έχει αναθέσει η πλειοψηφία των Αθηναίων. Οι δημοκράτες αθηναίοι, ανεξαρτήτως επιμέρους πολιτικών πεποιθήσεων είναι η ασπίδα του δήμου μας.

Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου, εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα το Σύνταγμα και τους νόμους αυτής της χώρας. Οι Αθηναίοι δεν θα ενδώσουν στη βία. Καλώ όλους τους κατοίκους της ιστορικής αυτής πόλης, να σταθούν δίπλα μας, προκειμένου να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία, δηλαδή το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.» 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια