Ζει και Βασιλεύει η Μαφία στην Κρήτη. Συλλήψεις σήμερα στο νησί.


Η μαφία κάνει εμπόριο ναρκωτικών και όπλων στο νησί.
Πάνω από 150 αστυνομικοί συμμετέχουν στην επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα.
Έχουν γίνει 14 συλλήψεις μελών δύο εγκληματικών οργανώσεων
Συνελήφθησαν και δύο αστυνομικοί ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος ενός τρίτου αστυνομικού.
Αναζητούνται ακόμα άλλα 4 με 5 άτομα.
Οι τοπικές αρχές, οι αδιάφθοροι....
της Αστυνομίας και η Δικαιοσύνη, έχουν "πέσει" πάνω στα στοιχεία που συγκεντρώνονται εδώ και μήνες και σύμφωνα με το bloko.gr σχηματίζονται τρεις διαφορετικές δικογραφίες για τη μαφία - για την ακρίβεια για τα δύο μεγάλα κυκλώματα - που κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και όπλων στο νησί!

Η χασισοφυτεία που "έδωσε" τα πρώτα στοιχεία

Η όλη υπόθεση άρχισε να εξετάζεται πριν από δύο μήνες, όταν πιάστηκαν σε χασισοφυτεία οι άνθρωποι που τη... φρόντιζαν. 
Όσο η έρευνα προχωρούσε, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι δεν είχαν να κάνουν με μια απλή υπόθεση αλλά με ένα κύκλωμα καλά οργανωμένο.


ΦΩΤΟ από το CretaLive

Η συγκεκριμένη φυτεία αποτελούσε "ιδιοκτησία" μεγάλων σε πληθυσμό οικογενειών της Κρήτης, κάποια μέλη των οποίων - χωρίς τώρα να κατηγορούνται- είχαν εμπλοκή στην υπόθεση των Ζωνιανών.

Παγίδευσαν τα τηλέφωνα των μελών της μαφίας

Για την ακρίβεια, παγιδεύτηκαν τα τηλέφωνα των βασικών ύποπτων και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι των αποκαλύψεων, μέσα στο οποίο φέρονται να είναι μπλεγμένοι και αστυνομικοί, αλλά και γνωστά ονόματα της Κρήτης.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει 14 άτομα ενώ αναζητούνται άλλα 4 ή 5, οπότε ο αριθμός των συλλήψεων αναμένεται να "ανέβει" κι άλλο.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, δύο αστυνομικοί έχουν συλληφθεί - ο ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός- ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ενός τρίτου Αστυνομικού.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το bloko.gr, γίνεται και ανεξάρτητη έρευνα, για καθηγητές, νοσοκομειακούς και πασίγνωστους δικηγόρους, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε διαδικασίες χαρακτηρισμού ως τοξικομανών, ατόμων που έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια