Μοντέλα και τηλεπερσόνες στα πλοκάμια ροζ κυκλώματος...

Για μεγάλα χρηματικά ποσά σε εύπορους Ευρωπαίους εκδίδονται γνωστές Ελληνίδες από το χώρο της showbiz.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ειδικευμένοι αστυνομικοί εντόπισαν... τον τελευταίο μήνα μια ευρωπαϊκή ιστοσελίδα γνωριμιών ένα εικονίδιο το οποίο παραπέμπει σε hot περιεχόμενο. Για να γίνει κάποιος μέλος σε αυτή....
τη σελίδα πρέπει να καταβάλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσω της πιστωτικής του κάρτας. Μεταξύ άλλων γυναικών οι αστυνομικοί εντόπισαν στην εν λόγω σελίδα και μοντέλα και τηλεπερσόνες από την Ελλάδα οι οποίες προτίθενται να προσφέρουν το κορμί και τις υπηρεσίες τους έναντι μεγάλης αμοιβής.

Ο ενδιαφερόμενος, μετά την καταβολή των χρημάτων, μπορούσε άμεσα να επικοινωνήσει με το μοντέλο από την Ελλάδα και να έχει μια αρχική ηλεκτρονική συνομιλία μαζί του. Και αυτό γιατί η κοπέλα έπρεπε να δείξει τα προσόντα της για να πείσει τον πελάτη να έρθουν σε επαφή και τετ α τετ. Στα χέρια των αστυνομικών είναι τέσσερα συγκεκριμένα ταξίδια που πραγματοποίησαν μοντέλα από την Ελλάδα. Τα δύο μάλιστα έγιναν στο Μονακό.

Τα μοντέλα βέβαια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στην εγχώρια αγορά αρκεί ο πελάτης να μπορεί να καλύψει το ποσό.
nonews-news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια