Απίστευτο βίντεο: Αστυνομικός δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε πωλήτριες

Η είδηση της σύλληψης του επιδειξία αστυνομικού, πριν από λίγες ημέρες, προκάλεσε αναστάτωση στην ηγεσία της Αστυνομίας της Κύπρου. Όμως, με τη δημοσιοποίηση του βίντεο, κλειστού κυκλώματος, η κοινή γνώμη σοκαρίστηκε από τις πρακτικές....
του 30χρονου ''εν ώρα δράσης''.

Η κάμερα του περιπτέρου στην Λακατάμεια κατέγραψε τις κινήσεις του αστυνομικού, ο οποίος το επισκεπτόταν τακτικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες για να αγοράσει περιοδικά ερωτικού περιεχομένου και να ''πάρει τον αέρα του''.

Σαν κύριος ο 30χρονος αστυνομικός, αφού στάθμευε το ιδιωτικό του αυτοκίνητο μπροστά στο περίπτερο, αφαιρούσε το υπηρεσιακό του πουκάμισο για να μην γίνει αντιληπτή η ιδιότητά του, έμπαινε στο μαγαζί και έβγαζε έξω από το παντελόνι τα γεννητικά του όργανα.

Έχοντας επιλέξει το περιοδικό της αρεσκείας του, πλησίαζε στο ταμείο για να πληρώσει και να επιδείξει τα κάλλη του στις γυναίκες υπαλλήλους του καταστήματος, οι οποίες δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν.

Στη συνέχεια, σα να μη συμβαίνει τίποτα, έφευγε από το περίπτερο, πάντα με τα γεννητικά του όργανα σε δημόσια θέα...

Στο βίντεο ο 30χρονος επιδειξίας αστυνομικός φαίνεται να επισκέφτηκε το περίπτερο στις 14/09 στις 18/09 και στις 08/10/2012.

Οι μεταμεσονύκτιες επισκέψεις του ειδικού αστυνομικού ο οποίος παντρεύτηκε πρόσφατα γίνονταν πάντα εν ώρα υπηρεσίας.

Ζητούσε άδεια για να πάει σε περίπτερο για να αγοράσει τσιγάρα, όπου επιδιδόταν ουσιαστικά σε στριπτίζ επιδεικνύοντας τα προσόντα του στις γυναίκες υπαλλήλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια