Τα λαμόγια της τρόικα μας ζητούν να καταργήσουμε τον Στρατό !


Βέβαια το υπουργείο λέει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι τίποτα δεν θα αλλάξει αλλά επειδή πολλές φορές τα έχουμε ξανακούσει έχετε το νου σας εκεί στην κυβέρνηση γιατί αν κάποιος από σας τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο θα δικαστεί για εσχάτη προδοσία και θα "εκτελεστεί" για παραδειγματισμό....

Είναι γεγονός ότι θέλουν την Ελλάδα να γίνει ένα νέο Κόσοβο και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε μέρα κάποιος "γείτονας μας" εμμέσως πλην σαφώς εγείρει κάποιες διεκδικήσεις, η Αλβανία θέλει να φτάσει μέχρι την Πρέβεζα, οι Σκοπιανοί θέλουν ακόμα και την Θεσσαλονίκη, οι Τούρκοι ζητούν όλο το Αιγαίο, σε λίγο ίσως μας πουν ότι η Κρήτη πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί.

Αυτά είναι πολύ σοβαρά θέματα και μια απλή διάψευση δεν είναι αρκετή, εδώ πρέπει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να βγει και με σκληρή γλώσσα να κόψει τον βήχα σε όποιους έχουν τέτοιες φιλοδοξίες και φυσικά στην Τρόικα δεδομένου ότι αυτά αποτελούν ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Χώρας.
zouzouni


Δείτε και το ρεπορτάζ του onalert.gr

Εκτός τόπου και χρόνου η Κομισιόν και η απόδειξη προκύπτει αβίαστα από τις προτάσεις της για τη μείωση των αμυντικών δαπανών. Μεταξύ άλλων οι Ευρωπαίοι προτείνουν την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας στον ελληνικό στρατό ως μέτρο μείωσης των αμυντικών δαπανών!!! Δεν λένε όμως κουβέντα για το πως η Ελλάδα θα έχει Ένοπλες Δυνάμεις!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε έκθεση της Κομισιόν μία ημέρα μετά από το Eurogroup με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2012 δεν γίνεται καμία πρόβλεψη για μειώσεις τόσες ώστε να μην “επηρεάζεται η αμυντική ικανότητα της χώρας”. Αντιθέτως προβλέπονται μειώσεις μέχρι το 2016 που κυμαίνονται από 41 έως 62% σε “΄λειτουργικές δαπάνες” και προσθέτει ότι:

“…περαιτέρω εξορθολογισμός των δαπανών μπορεί να γίνει μέσω αύξησης της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών και κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας”!

Το απίστευτο της πρότασης που δείχνει ότι οι Eυρωπαίοι είναι εκτός τόπου και χρόνου είναι ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για το πως θα καλύψει τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων της η Ελλάδα!!! Θα προσλάβει ΕΠΟΠ; Εδώ υπήρχε πρόβλημα για προσλήψεις ακόμη και 5000 ΕΠΟΠ. Θα επιτραπεί από τους τροϊκανούς οι πρόσληψη δεκάδων χιλιάδων; Φυσικά όχι. 

Όσο κι αν κάποιος δεν θέλει να καχύποπτος, είναι βέβαιο ότι η τρόϊκα δεν ενδιαφέρεται καν για την αμυντική θωράκιση της χώρας. Και ακόμη χειρότερα; Ισως και να την επιδιώκει.

Τα πράγματα πλέον σοβαρεύουν επικίνδυνα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια