"Κόπηκαν" από το πρωινό της ΝΕΤ Αρβανίτης-Κατσίμη.


Με το που βγήκαν από την εκπομπή, τους είπαν ότι αύριο… δεν θα βγουν! Ο λόγος για τον Κώστα Αρβανίτη και τη Μαριλένα Κατσίμη, που μόλις ολοκληρώθηκε η εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση» που παρουσιάζουν στη ΝΕΤ, τους ανακοίνωσαν ότι αύριο… δεν θα βγουν στον αέρα.


 Αιτία στάθηκε η αναφορά που έκαναν σήμερα το πρωί οι δύο παρουσιαστές κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και που όπως αποδεικνύεται τα σχόλιά τους… δυσαρέστησαν τους υπεύθυνους της ΕΡΤ με αποτέλεσμα να τους «κόψουν». Όπως μάλιστα ανάρτησαν και οι δύο τους στις προσωπικές τους σελίδες στο facebook:

«Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης του τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ από αύριο και μέχρι νεοτέρας οι παρουσιαστές της "ΠΡΩΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ", Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη "κόβονται" από την εκπομπή.

Ο λόγος ήταν ο παρακάτω διάλογος μεταξύ των δύο παρουσιαστών: 

Μ. Κατσίμη. …Και βγήκαν και τα ιατροδικαστικά πορίσματα για τους 15 που συνελήφθησαν και έγραφε η Guardian και που ήθελε ο κ. Δένδιας να κάνει στην Guardian μήνυση

Κ. Αρβανίτης. Δεν έκανε μήνυση; 

Μ. Κατσίμη. Δεν έκανε γιατί τα πορίσματα δείχνουν ότι όντως είναι κακούργημα. 

Κ. Αρβανίτης. Και θα παραιτηθεί τώρα; 

Μ. Κατσίμη. Δε νομίζω ότι θα παραιτηθεί. Πάντως ήταν περίεργο το ότι ο κ. Δένδιας είπε – σαν να ήξερε τα πορίσματα, που αυτό κανονικά δε γίνεται - που από τη μία έιναι καλό ότι δεν τα ήξερε τα πορίσματα, αλλά από την άλλη πώς πας και το λες αυτό

Κ. Αρβανίτης. Και τώρα τι θα γίνει; Θα πει συγνώμη; 

Μ. Κατσίμη. Δεν ξέρω….

Κ. Αρβανίτης. Πω πω δύσκολα για τον κ. Δένδια. Και είναι και κοντοχωριανός σου, είναι από την Κέρκυρα. 

Μ. Κατσίμη. Και είναι και σοβαρός άνθρωπος έχω να πω.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που «χρεώνουν» οι διοικούντες στους δύο δημοσιογράφους είναι τα σχόλια που έκαναν για το Νίκο Δένδια και πως δεν ζήτησαν να επικοινωνήσουν μαζί του για να πει την άποψή του. Ακόμα πάντως, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΕΡΤ, ενώ αναμένεται ότι αύριο την εκπομπή θα παρουσιάσουν άλλοι δημοσιογράφοι.


Σε ό,τι αφορά στους αντικαταστάτες των δημοσιογράφων που παρουσιάζουν την εκπομπή 6-8 το πρωί, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης, Αιμίλιος Λιάτσος δεν έχει καταλήξει ακόμα, ωστόσο ως το απόγευμα θα υπάρχουν τα ονόματα, που θα καλύψουν το πρωινό κενό. Πιθανότατα θα είναι ο Γιώργος Κουβαράς με τη Μάριον Μιχελιδάκη, που ξεκινούν στις 8:00.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια