Βίντεο με έκρηξη σε σταθμό της ηλεκτρικής εταιρείας της Νέας Υόρκης και το βύθισμα της πόλης στο σκοτάδι.


ΦωτόΗ Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ βρίσκονται κυριολεκτικά στο έλεος του Sandy. Μπορεί από τυφώνας να "υποβαθμίστηκε" σε καταιγίδα, αλλά οι καταστροφή είναι ανυπολόγιστη. 
Εδώ και ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απομάκρυνσης των κατοίκων από τρεις....
πόλεις της πολιτείας του Νιού Τζέρσεϊ καθώς φράγμα στην κομητεία Μπέργκεν έσπασε και πλημμύρισαν τα πάντα. Το CNN μεταδίδει πως γίνεται εκκένωση.
Το φράγμα έσπασε, πλημμυρίζοντας τις πόλεις Μούναχι, Λιτλ Φέρι και Καρλσταντ, όπου η στάθμη του νερού έφτασε το 1,2 ως 1,5 μέτρο.

Σύμφωνα με την Τζιν Μπαράτα, επικεφαλής των τοπικών αρχών στην κομητεία Μπέργκεν, οι τρεις πόλεις αφανίστηκαν από τις πλημμύρες. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε τις πολιτείες της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ σε κατάσταση "μέγιστης καταστροφής". Αυτό σημαίνει πως για τους πληγέντες σε Μπρονξ, Κινγκς, Νασάου, Νέα Υόρκη, Ρίτσμοντ, Σάφολκ και Κουίνς είναι προσβάσιμα τα ομοσπονδιακά κεφάλαια. 

Όλα αυτά ενώ περισσότερα από 6 εκατομμύρια νοικοκυριά παραμένουν στο σκοτάδι. Το μεγαλύτερο μέρος του Μανχάταν, της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ, δεν έχει ρεύμα. 

Η διακοπή ρεύματος οφείλεται, σε ένα βαθμό, και στην έκρηξη σε υποσταθμό της εταιρίας ηλεκτρικού ρεύματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ  
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ... ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η GOOGLE
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια