Τατσόπουλος για Χρυσαυγίτες: «Ηλίθιοι, αγράμματοι, καμπινέδες»


«Λάδι» στη φωτιά στην κόντρα του με τη Χρυσή Αυγή, ρίχνει μέσα από νέες του δημόσιες δηλώσεις, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πέτρος Τατσόπουλος. 

Ο κ. Τατσόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξαπολύει σφοδρή επίθεση στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, χαρακτηρίζοντας τους βουλευτές....
της Χρυσής Αυγής μεταξύ άλλων «καμπινέδες», «ηλίθιους», «αγράμματους», «σκαταποθήκες» και «κουραδοθύελλα». 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «εξομολογείται» προς τους φίλους του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Παιδιά. Σας το λέω εκ βαθέων. Μπλέξαμε με τη Χρυσή Αυγή. Αυτή τη φορά μπλέξαμε για τα καλά», ενώ στη συνέχεια συγκρίνει το ακροδεξιό κόμμα με τις ταινίες του Τζέιμς Πάρις. 

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί το σύμπαν του Τζέιμς Πάρις να είναι υπαρκτό, ανάλωσα 30 χρόνια από τη ζωή μου κι έγραψα 17 βιβλία για να υπερασπιστώ ότι αυτό το σύμπαν ΔΕΝ είναι υπαρκτό, οι άνθρωποι ΔΕΝ είναι καρικατούρες -και να τώρα, αρκούν πέντε μήνες στο κοινοβούλιο για να παραδεχτώ ότι το σύμπαν του Τζέιμς Πάρις ΕΙΝΑΙ υπαρκτό, έστω και ιδεολογικά αντεστραμμένο: οι Κακοί είναι όσο πιο Κακοί γίνεται, οι Ηλίθιοι είναι όσο πιο Ηλίθιοι γίνεται, οι Αγράμματοι είναι όσο πιο Αγράμματοι γίνεται...», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο βουλευτής.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου έχει ως εξής: 

«Παιδιά. Σας το λέω εκ βαθέων. Μπλέξαμε με τη Χρυσή Αυγή. Αυτή τη φορά μπλέξαμε για τα καλά. Σας το λέω εγώ, που μεγάλωσα με τις ταινίες του Τζέιμς Πάρις -με τους Κακούς να είναι ΠΟΛΥ κακοί, με τους ηλίθιους να είναι ΠΟΛΥ ηλίθιοι και με τους αγράμματους να είναι ΠΟΛΥ αγράμματοι. Ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορεί το σύμπαν του Τζέιμς Πάρις να είναι υπαρκτό, ανάλωσα 30 χρόνια από τη ζωή μου κι έγραψα 17 βιβλία για να υπερασπιστώ ότι αυτό το σύμπαν ΔΕΝ είναι υπαρκτό, οι άνθρωποι 

ΔΕΝ είναι καρικατούρες -και να τώρα, αρκούν πέντε μήνες στο κοινοβούλιο για να παραδεχτώ ότι το σύμπαν του Τζέιμς Πάρις ΕΙΝΑΙ υπαρκτό, έστω και ιδεολογικά αντεστραμμένο: οι Κακοί είναι όσο πιο Κακοί γίνεται, οι Ηλίθιοι είναι όσο πιο Ηλίθιοι γίνεται, οι Αγράμματοι είναι όσο πιο Αγράμματοι γίνεται... Στην Ελλάδα σήμερα ζούμε την Επανάσταση των Αποχωρητηρίων -ζητούν οι Καμπινέδες να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα σε όλο το υπόλοιπο Διαμέρισμα. Πάνω απ' όλα όμως, αυτό που με τρελαίνει με τη Χρυσή Αυγή, αυτό που με δαιμονίζει, είναι ότι οι ίδιοι οι Καμπινέδες δεν έχουν την αίσθηση ότι είναι Καμπινέδες, ότι είναι σκαταποθήκες, ρητορεύουν όπως ακριβώς ρητόρευαν οι ήρωες του Τζέιμς Πάρις, με την ίδια πανηλίθια, τρισμέγιστη βεβαιότητα ότι θα μας σώσουν. Μπλέξαμε, σας λέω. Μπλέξαμε. Και μακάρι να μπορούσα να σας διαβεβαιώσω ότι τελικά θα την βγάλουμε καθαρή από αυτή την κουραδοθύελλα. Αλλά δεν μπορώ».
protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια